Nicole Kidman žiari na premiére novinky: Keď začínala, povedali jej: Ty nemáš šancu na kariéru herečky. A dôvod? Neuveríte...

Patrí medzi najčinorodejšie herečky svojej generácie. Austrálsko-americká herečka Nicole Kidman najnovšie predstavila seriál Expats, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných úloh.

23.01.2024 00:00
Nicole Kidman v kreácii Atelier Versace Foto: ,
Herečka Nicole Kidman v kreácii Atelier Versace na premiére Expats.
debata

V New Yorku sa konala premiéra, na ktorej sa 56-ročná držiteľka Oscara objavila v odhaľujúcej róbe Atelier Versace a predviedla svoju štíhlu a vyšportovanú figúru. Medzi ostatnými kolegami bola neprehliadnuteľná. Nielen pre luxusnú módnu výstroj, ale aj svoju výšku.

Herečka Katarína Morháčová. Čítajte viac Katarína Morháčová: Netvrdím, že v Amerike je všetko perfektné, ale slovenské úrady a muži majú čo zlepšovať

Na ňu má mimochodom hviezda tak trochu aj traumatické spomienky. „Bolo mi povedané, že nemám šancu na hereckú kariéru. Vraj preto, lebo som príliš vysoká,“ prezradila v rozhovore pre Radio Times Podcast. Prezradila dokonca, že v začiatkoch svojej kariéry klamala o skutočnej výške, aby sa dostala na kastingy a mohla o role bojovať.

Zľava: Jack Huston, Lulu Wang, Brian Tee,...
Herečka Nicole Kidman v kreácii Atelier Versace...
+4Herečka Ji-young Yoo v kreácii Thom Browne na...

Kidmanovej výška 180 centimetrov ju radí medzi najvyššie dámy v Hollywoode a dnes ju už dokáže doceniť. „Hovorím si často, teraz to môžem využiť,“ zavtipkovala si blondínka, ktorá je vraj v prvom rade vďačná, že je zdravá a že už sa nemusí stresovať tým, či bude pre niekoho privysoká.

Maddie Ziegler Čítajte viac Pamätáte si dievčatko, ktorého tanec v megahite Chandelier videli miliardy ľudí? Prešlo 9 rokov a je z nej táto krásavica. S tancom neskončila, ale...

Zaujímavosťou však je, že v čase jej manželstva s hercom Tomom Cruisom – o ktorom je známe, že patrí medzi nižších mužov – sa hovorilo aj o tom, že Kidman bola nútená nosiť nižšie podpätky. Po boku súčasného manžela Keitha Urbana je však herecká star často vyššia ako on a páriku to očividne nerobí problém. Na premiére seriálu Expats sa Kidman objavila bez neho.

Herečka Nicole Kidman (na snímke s manželom...
Herečka Tilda Swinton meria 180 centimetrov.
+6Herečku Umu Thurmanovú príroda obdarovala...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #seriál #Nicole Kidman #výška #Expats

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...