Česká Barbie zabávala tisíce divákov po boku Polnišovej, teraz krásu (a sexy krivky) predvádza celému svetu

Sotva si ju nevšimnete. Patrí medzi fyzicky mimoriadne príťažlivé dámy a má na to dokonca aj oficiálny papier.

20.02.2024 00:00
Justýna Zedníková Foto:
Modelka, Miss Česko a herečka Justýna Zedníková prišla ako Barbie v čiernej. V kreácii ateliéru Poner.
debata

Reč je o modelke a Miss Česká republika 2023 Justýne Zedníkovej, ktorá sa počas uplynulého víkendu objavila medzi hosťami 10. ročníka akcie Česko-Slovenský ples. Zaradila sa medzi najpôvabnejšie a aj najlepšie oblečené celebrity slávnostného večera.

sara Sandeva Čítajte viac Najkrajšia Češka, hviezdy ako Polnišová či Polívková na premiére! Keď vám oči padnú na Prachařovu lásku Sandevu, nezatvoríte ústa

Plavovláska stavila na elegantnú čiernu večernú róbu z ateliéru Poner a so svojim priam bábikovsky dokonalými črtami sa postavila pred objektívy. Hoci dám bolo na podujatí množstvo, česká kráľovná krásy si užila vlastnú dávku pozornosti. A aj desiatky komplimentov a chválospevov.

Herečka a moderátorka večera Vica Kerekes v...
Modelka a bývalá Miss Karolína Mališová v...
+48Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku...

Dvadsaťjedenročnú rodáčku z Prahy už mali možnosť spoznať aj slovenskí diváci. Justýna si totiž zahrala v bláznivej komédii Ideme na teambuilding, ktorá sa objavila začiatkom roka v kinách a do kín prilákala viac ako stotisíc divákov. Ďalšie tisícové davy snímku videli aj v susednom Česku a Zedníková sa v zostave ostrieľaných komediálnych hviezd ako Petra Polnišová, Jakub Prachař či Vojta Kotek nestratila. S humornými scénami, ale aj svojím výzorom.

Mimochodom, práve jej Barbie pôvab a bábikovsky súmerné črty jej pred časom prihrali aj rolu vo veľkej reklamnej kampani módnej značky Guess, konkrétne línie Marcianno by Guess. V januári sa tak Zedníková objavila na vizuáloch po celom svete. Kampaň, ktorú fotili a nakrúcali pri talianskom jazere Maggiore, zverejnili zástupcovia značky v januári a česká blondínka v nej má po boku ďalších dvoch modeliek obrovský priestor. Podľa záberov z jej Instagramu sa zdá, že čoskoro bude nasledovať aj kampaň na spodnú bielizeň a plavky.

Speváčky Kristína Peláková (vľavo) a Ivana Regešová. Čítajte viac Vica Kerekes ako trblietavá drzaňa, Verešová v netradičnej farbe a sexy femme fatale Mendrejová: Slovenky ovládli Česko-Slovenský ples, vyberte tú naj

Značka Guess a aj jej podlínia sa roky prezentujú vizuálmi s očarujúcimi modelkami a česká kráska sa podpísaním kontraktu ešte minulý rok na jeseň zaradila do zoznamu hviezdnych tvárí ako Claudia Schiffer, Laetitia Casta či Gigi Hadid alebo Jennifer Lopez, ktoré s americkým výrobcom odevov a spodnej bielizne spolupracovali v minulosti.

Zedníkovú čaká tento rok v marci aj cesta na svetovú súťaž Miss World, kde sa postaví po boku kráľovien krásy z desiatok krajín z celého sveta. Aj vedľa slovenskej víťazky Sophie Hrivňákovej. Prečítajte si, čo čaká našu Slovenku na marcovom svetovom finále tu.

Pozrite si niekoľko zvodných záberov českej Miss z jej Instagramu. Viac na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Česko-slovenský ples #Justýna Zedníková #Miss Česká republika

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...