O jeho nahých scénach žartovala aj slávna moderátorka. Čo na podobne komentáre hovorí herec Barry Keough?

Možno aj vy patríte medzi filmových nadšencov, ktorí už stihli zhliadnuť film Saltburn britskej režisérky a scenáristky Emerald Fennelovej. Exceluje v ňom v hlavnej úlohe herec Barry Keoghan.

23.02.2024 00:00
Barry Keoghan Foto: ,
Herec Barry Keoghan si tiež zahral v novom seriáli Masters of the Air.
debata

Herecký talent a variabilita však nie sú to jediné, čo Keoghan vo filme predviedol. Záverečná scéna filmu sa za pár týždňov stala virálnym momentom a kultovou sekvenciou, o ktorej sa hovorí na internete aj v médiách. Dokonca o nej pred hercami na vyhlásení Critics Choice Awards žartovala slávna moderátorka Chelsea Handler. Írský rodák v nej totiž vystupuje celkom nahý a odhaľuje naozaj všetko.

Herečka Hilary Swank a jej kolega Alan Ritchson. Čítajte viac Ona má dva Oscary, on svaly ako hora: V hádke, kto je lepší herec, však Hilary Swankovú 'porazil' slzami

„Množstvo hercov hrá nahých a používa pri tom falošné nástavce. Takže, vďaka Barry, že si to poňal reálne a tiež môžeš poďakovať tvojmu penisu za jeho služby,“ uviedla pred červenajúcim sa Keoghanom známa americká komička a moderátorka ešte v januári. Najnovšie sa hviezda filmu Saltburn ocitla v špeciálnom filmovom vydaní magazínu Vanity Fair a jedna z otázok smerovala aj na jeho nahú scénu. A samotný fakt, či sa Barry necíti byť objektivizovaný tým, ako všetci hodnotia jeho nahé telo a mužskú pýchu.

Herec Barry Keoghan oblečený v značke Louis...
Herec Barry Keoghan na vyhlásení cien Governors...
+9Herec Barry Keoghan si tiež zahral v novom...

„Je to šialené,“ priznal 32-ročný Keoghan. „Môže byť škodlivé pre myseľ a váš duševný stav, ak do toho príliš začítate alebo si k tomu pozeráte priveľa vecí. Ale nešiel by som do toho, keby som na to nebol pripravený alebo keby som nebol otvorený tomu, čo chcú ľudia povedať. Myslím si, že to ukazuje akt vyspelosti vo vašom remesle a ak to odôvodňuje príbeh a posúva ho vpred, prečo nie,“ uviedol v rozhovore pre magazín.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanity Fair (@vanityfair)

Dodal tiež, že nahota je v európskej kinematografii ponímaná omnoho voľnejie a otvorenejšie. „Nejde o nič špeciálne. Ale myslím si, že je to skutočné umenie. A je to aj skutočná zraniteľnosť. Ocitnete sa v najzraniteľnejšom stave. Je to krásne na pohľad. Nehovorím, že je to kvôli môjmu telu, ale je oslobodzujúce vidieť telo, ako sa pohybuje. Je to skoro ako pohyblivý obraz,“ doplnil ešte Keoghan.

Dakota Johnson a jej partner, hudobník Chris Martin Čítajte viac Jej nový film je poriadny prú... prepadák! Dakota Johnson zdrhla radšej za teplom, užíva si pláž s milovaným Martinom

A čo mohlo povedať viac ako slová? Krátke video, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach aj YouTube a vzniklo počas fotenia so slávnymi kolegami na titulku magazínu. Pozrite si ho v odkaze z Instagramu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #rozhovor #zraniteľnosť #Saltburn #Barry Keoghan

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...