Ona má dva Oscary, on svaly ako hora: V hádke, kto je lepší herec, však Hilary Swankovú 'porazil' slzami

Nie je to vôbec žáner, v akom by ste ich čakali. Teda najmä mužskú polovičku ústrednej dvojice filmu Ordinary Angels. Herci Hilary Swank a Alan Ritchson ju uviedli na slávnostnej premiére v New Yorku.

21.02.2024 00:00
Herečka Hilary Swank a jej kolega Alan Ritchson. Foto: ,
Herečka Hilary Swank a jej kolega Alan Ritchson.
debata

Melodramatická snímka spojila pred kamerami dvojnásobnú držiteľku Oscara a hrdinu úspešnej akčnej série Reacher. Američan Ritchson sa práve vďaka projektu o vyslúžilom vojakovi zaradil medzi aktuálne americké hviezdy akčného žánru. Objavil sa aj v projekte Rýchlo a zbesilo. V snímke Obyčajní anjeli si však ozrutný svalovec zahral otca rodiny, ktorý sa snaží urobiť všetko pre svoju nevyliečiteľne chorú dcéru.

Gabika Marcinkova  1 Čítajte viac Najväčší problém komédií po slovensky? Toto nemám rada ako divák a nespravím ani ako herec, hovorí Marcinková

Dvojica hercov sa objavila ako hostia v rozhovore pre youtubový kanál Jake's Takes a vznikla tam humorná prestrelka o tom, ktorý z nich moderátora Jakea Hamiltona rozplakal viac. Začala s tým pritom 49-ročná Swank, ktorá chcela počuť odpoveď na uvedenú otázku. „Ako to povedať, ty máš dva Oscary,“ začal hanblivo Hamilton, no herečka mu už následne kontrovala. „Viem, že to je on! Mal by to byť on,“ smiala sa hrdinka filmov ako Million Dollar Baby či Chlapci neplačú.

Herečka Hilary Swank na premiére filmu Ordinary...
Herec Alan Ritchson na premiére filmu Ordinary...
+3Herec Alan Ritchson a jeho manželka Catherine...

Za obe uvedené filmy má Hilary doma sošku Oscara. Zdá sa až neuveriteľné, že od nakrútenia prvého uplynulo 20 rokov a Chlapci neplačú vznikli dokonca pred 25 rokmi. Swankovej, ktorá si dopriala niekoľkoročnú pauzu od herectva, aby sa mohla sústrediť na rodinu, by ste však blížiace sa jubileum sotva hádali. V júli oslávi okrúhlu päťdesiatku, no aj na premiére filmu v šatách Vivienne Westwood vyzerala úchvatne.

zväčšiť Herec Alan Ritchson a jeho manželka Catherine... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Alan Ritchson a jeho manželka Catherine Ritchson Herec Alan Ritchson a jeho manželka Catherine Ritchson na premiére filmu Ordinary Angels.

Ritchson priviedol svoju manželku Catherine, ktorá ho podporuje posledné roky v stále nabitejšej hereckej kariére. Herci si v rozhovore zažartovali aj na margo faktu, že pre rolu v melodráme musel Alan schudnúť, no súčasne v rovnakom čase začínal nakrúcať film Rýchlo a zbesilo. Výsledkom bolo, že štáb si vraj všímal, ako je každý deň väčší a svalnatejší. „Niektoré scény sme museli nakrútiť znovu, lebo mu bola malá košeľa,“ vtipkovala Hilary Swank. Viac si pozrite v galérii aj videu nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Hilary Swank #Alan Ritchson #melodráma

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...