Armáda slávnych krások ovládla šou v Paríži. Absolútny magnet Olivia Wilde v priehľadnom tope. Áno, bolo vidieť všetko...

Paríž privítal nadšencov módy a zástupcov priemyslu, aby sa spoločne pozreli na nové kolekcie Jeseň/Zima 2024-25. Na prehliadke ateliéru Saint Laurent bol doslova celebritný "pretlak".

28.02.2024 13:05
debata (2)
Americká herečka a režisérka Olivia Wilde na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Olivia Wilde Americká herečka a režisérka Olivia Wilde na módnej prehliadke Saint Laurent Jeseň/Zima 2024-2025 v Paríži.

Toľko známych osobností, krások a známych tvárí zo sveta filmu, hudby či módy sa už dlho nezišlo na jednom mieste. Parížsky módny dom, ktorý nesie odkaz slávneho dizajnéra Yvesa Sainta Laurenta, je pravidelne lákadlom. Azda aj preto, že ponúka veľmi ženské, rafinované a pritom dizajnovo nápadité a prepracované kolekcie.

Jessica Biel v uliciach Milána Čítajte viac Pot, bolesť a drina, krásnu Jessicu Bielovú čaká tvrdý tréning. Kým začne, užívala si luxusnú módu, po jej boku aj Valetta či Abela

Tá najnovšia, určená na sezónu Jeseň/Zima 2024–25, mala jasný leitmotív – zvodnosť ženského tela prezentovaná v najjemnejších transparentných materiáloch. A toľko modeliek, čo tentoraz odhalilo svoje ženské prednosti, sa na jednom mieste už dávno nezišlo.

Ebony Riley na prehliadke Saint Laurent...
Kitty Chicha na módnej prehliadke Saint Laurent...
+19Britská supermodelka Kate Moss na módnej...

Trend z móla však nezostal len na ňom a na prezentujúcich manekýnkach. Trúfla si naň napríklad aj hollywoodska herečka a režisérka Olivia Wilde. Celkom pochopiteľne sa tak postarala o výrazný záujem fotografov a ďalších médií. Mama dvoch detí hrdo pózovala v transparentnom tielkovom tope na ramienkach a odhaľovala poprsie.

Hollywoodska herečka Zoe Saldana a jej manžel... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Fashion Yves Saint Laurent 24/25 Photo Call Hollywoodska herečka Zoe Saldana a jej manžel Marco Perego na módnej prehliadke Saint Laurent Jeseň/Zima 2024-2025 v Paríži.

Tridsaťdeväťročná ex-partnerka herca Jasona Sudeikisa, ktorá nejaký čas tvorila pár s hudobníkom a spevákom Harrym Stylesom, nebola jedinou dámou odetou v príťažlivých a provokatívnych kreáciách značky. Pred objektívmi zabodovala tiež topmodelka Iris Law v šatách s odhalených chrbátom či influencerky Ebony Riley alebo Kitty Chicha.

Zendaya a jej kolega Austin Butler Čítajte viac Odhalené torzo a zlato na šatách, Zendaya ohúrila na ďalšej premiére, ale... táto kolegyňa si uchmatla ešte viac pozornosti: Dôvod? Vyzerala ako umelecké dielo

Saint Laurent však prilákal aj slávne mená – medzi nimi napríklad herečku Zoe Saldana, ktorú sprevádzal manžel Marco Perego, alebo jej kolegyňu Lily Collinsovú. Prišla tiež s manželom Charliem McDowellom. V galérii tiež nájdete ďalšie dámy, ale aj ukážky odvážnej kolekcie.

Pozrite si tiež: Rozhovor so slovenskou topmodelkou Michaelou Kocianovou

Povedali mi good luck, bejby a poslali za robotou. Štart v New Yorku nebol ľahký
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Olivia Wilde #priehľadná blúzka #Saint Laurent

+ Zdravý životný štýl vás nabije energiou a šťastím.
Robte maximum čo sa dá, nebuďte lenivý urobiť nevyhnutné....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa onedlho vráti do normálu.
Konzultujte svoju prácu aj so svojimi kolegami, čím...