Aj bez Duny je hviezdou. Strapce, diamanty a nežný pohľad pre objektívy, Zendaya ozdobila ďalší večer v Hollywoode

Promoturné k filmu Duna 2 sa skončilo, ale jeho hlavná ženská hviezda nezaháľa. Herečka Zendaya sa objavila na ďalšom červenom koberci.

08.03.2024 00:00
Zendaya v kreácii Roberto Cavalli Foto: ,
Herečka Zendaya v kreácii Roberto Cavalli na Green Carpet Fashion Awards.
debata

Dvadsaťsedemročná hviezda sa objavila medzi hosťami podujatia Green Carpet Fashion Awards – akcie, ktorej cieľom je spájať módu a svet zábavy a umenia pre pozitívnu transformáciu a podporu vzájomne prepojených kultúrnych zmien.

Zendaya a jej kolega Austin Butler Čítajte viac Odhalené torzo a zlato na šatách, Zendaya ohúrila na ďalšej premiére, ale... táto kolegyňa si uchmatla ešte viac pozornosti: Dôvod? Vyzerala ako umelecké dielo

„Počas slávnostného večera oceňujeme tých, ktorí ponúkajú novú optiku skutočnej intersekcionálnej transformácie a zároveň spájajú ďalšiu generáciu globálnych lídrov, ktorí riadia politické, sociálne a environmentálne riešenia pre svetlejšiu spoločnú budúcnosť,“ píše sa v oficiálnom stanovisku ku cenám Green Carpet Fashion Awards. V preklade, pozornosť počas tohto večera dostávajú osobnosti, ktoré sa snažia upozorňovať na dôležitosť práv menšín, enviromentálne zmeny a nutnosť procesov pre záchranu planéty či napríklad, ktoré sa snažia zmeniť život znevýhodnených skupín a pomáhajú prostredníctvom kultúrnych či sociálnych organizácií.

Herečka Zendaya v kreácii Roberto Cavalli na...
Speváčka Annie Lennox je dlhoročnou aktivistkou.
+6Herečka Helen Hunt na vyhlásení cien Green...

Americká herečka sa okrem podpory projektov na záchranu planéty a ľudí v znevýhodnenej situácii prezentuje aj ako človek, ktorý s módou narába s rozmyslom. Často ju vídať v archívnych kreáciách, nosí modely staré aj niekoľko rokov a dôležitá je pre ňu udržateľná móda.

Britain Dune: Part Two World Premiere Čítajte viac Nie, toto nie je počítačová ilúzia, ale módny vrchol roka... Zendaya ako robot na premiére v Londýne vyrazila všetkým dych, potom brnenie zhodila

Na stredajšom gala sa predviedla v strapcových šatách z dielne Roberto Cavalli z roku 2011 a jej telo, najmä ruky zdobilo niekoľko náramkov z diamantov od značky Bvlgari, ktorej je ambasádorkou. Medzi pozvanými sa objavila aj speváčka Annie Lennox či modelka a moderátorka Chrissy Teigen, ktorú sprevádzal manžel John Legend.

Chrissy Teigen a jej manžel John Legend prišli... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chrissy Teigen Chrissy Teigen a jej manžel John Legend prišli spoločne na Green Carpet Fashion Awards.

Zendaya vyvolala azda najväčší rozruch – aj pre spomenutú Dunu. V kinách je už niekoľko dní druhá časť filmu režiséra Denisa Villeneuva a film ovládol rebríčky návštevnosti a ziskov v Severnej Amerike, ale aj v ďalších krajinách planéty. Predpokladá sa, že sa stane najziskovejším filmom roka 2024. Či sa tieto prognózy naplnia, ukáže čas.

Herečka Zendaya bola absolútnym magnetom...
Režisérka Greta Gerwig sa objavila na premiére...
+27Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino.
Herečka Zendaya na premiére filmu Duna: Časť...
Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino Haute...
+18Herec Austin Butler.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #Zendaya #ekologické ceny

+ Dostatok spánku je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Nemusíte spraviť všetko dokonalo, všetko sa časom...

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...