Postarala sa o poriadne prekvapenie: Toto netušili ani skalní fanúšikovia... Hudgens je tehotná, aby nik nepochyboval, obliekla si aj priehľadné šaty

Už sa stalo takmer tradíciou, že na každom dôležitejšom podujatí v Hollywoode sa objaví nejaká hviezda vo vysokom štádiu tehotenstva. Počas oscarovej noci nechýbala tiež. A bolo to veľké prekvapenie.

12.03.2024 00:00
Vanessa Hudgens na párty Vanity Fair Oscar Party Foto: ,
Herečka Vanessa Hudgens na párty Vanity Fair Oscar Party po 96. ročníku Oscarov.
debata

Medzi pozvanými hosťami sa objavila aj herečka a speváčka Vanessa Hudgens, našincovi možno známa z tínedžerského hitu High School Musical. O požehnanom stave 35-ročnej herečky sa doteraz nevedelo a len málokto tušil, že tmavovláska je už vo vysokom štádiu tehotenstva. Keď sa postavila pred objektívy v čiernej kreácii Vera Wang Couture, aj zástupcovia médií a fanúšikovia zostali prekvapení.

Ariana Grande Čítajte viac Kráľovná Oscarového večera? Ťažko vybrať jedinú, no Jennifer Lawrence k nej mala blízko. Uchvátila aj Eva Longoria a hviezda Barbie v šatách, ktoré boli óda na krivky

Bývalá partnerka herca Zaca Efrona, ktorá sa stane mamou prvýkrát, nezostala len pri oscarovom „debute“ – po účasti na slávnostnom ceremoniáli 96. ročníka sa Hudgens objavila aj na slávnom večierku magazínu Vanity Fair. A tentoraz ešte odvážnejšia. Tehotenské bruško totiž predvádzala v transparentnej čiernej kreácii a zaradila sa medzi najodvážnejšie odeté dámy večera (bolo ich požehnane, jedna dokonca takmer hore bez – čítajte tu).

Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake na...
Sharon Stone na oscarovej párty magazínu Vanity...
+53Salma Hayek na oscarovej párty magazínu Vanity...

Otcom dieťaťa sympatickej hollywoodskej krásky je jej manžel Cole Tucker, ktorého si vzala iba nedávno. Dvojica si povedala áno v decembri minulého roka v mexickom Tulume. Hudgensovú v minulosti okrem role v spomenutom seriáli a filmoch High School Musical preslávil aj vzťah s kolegom Zacom Efronom.

Tehotná Vanessa Hudgens v kreácii Vera Wang... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tehotná Vanessa Hudgens v kreácii Vera Wang Couture a so šperkmi Chopard. Tehotná Vanessa Hudgens v kreácii Vera Wang Couture a so šperkmi Chopard.

Randila tiež napríklad s Austinom Butlerom, predstaviteľom Elvisa, ktorý je momentálne vo vzťahu s topmodelkou Kaiou Gerberovou. Zdá sa však, že Vanessa našla šťastie práve v náručí kučeravého sympaťáka Tuckera. Hoci slávnostný večer nepózoval po jej boku, manželia si následne užili slávnostné chvíle hollywoodskej noci spoločne.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
Herečka, režisérka a producentka Eva Longoria v...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
+20Herečka Charlize Theron v kreácii Christian...
Herec Josh Hartnett a jeho partnerka Tamsin...
Herečka Emily Blunt si obliekla kreáciu...
+29Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Oscar #bruško #Vanessa Hudgens

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...