Rozruch, kde sa objaví... Stačí hodiť očkom na výstrih jej šiat a je to jasné: Sydney Sweeney presne vie, ako si uchmatnúť pozornosť

Patrí medzi hviezdy, ktoré si súkromie strážia. Aj preto herečku Sydney Sweeneyovú vídať s jej snúbencom veľmi málo. Počas filmového festivalu v Texase bol však jej prekvapivým sprievodom.

18.03.2024 00:00
debata
Herečka Sydney Sweeney uviedla novinku... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Sydney Sweeney Herečka Sydney Sweeney uviedla novinku Immaculate v kreácii od Richarda Quinna.

Hviezda seriálu Eufória priletela na filmový festival predstaviť novinku Immacullate, psychologický horor, v ktorom stvárnila jednu z hlavných úloh. Jonathan Davino, ktorý je už niekoľko rokov jej snúbencom, sa tentoraz neukrýval v zákulisí, ale zapózoval si priamo pred objektívmi. Nebola to však náhoda, je totiž spoluproducentom filmu a tak novinku prišiel tiež podporiť.

Sydney Sweeney v kreácii Marca Bouwera Čítajte viac Pred 20 rokmi v nich uchvátila Angelina Jolie, teraz si jej šaty obliekla najsexi blondínka Hollywoodu. Rozdiel? Neprehliadnuteľný...

Dvadsaťšesťročná herečka sa síce spoločným záberom vyhla, no v žiadnom prípade to neznamená konflikt, hádky či rozchod. Dvojica si to skrátka takto nastavila. Nie je pritom jediným párom, ktorý sa snaží pozornosť médií odvrátiť od ich spoločného vzťahu a súkromia. Iba pred pár dňami prekvapil herec Ryan Gosling, keď na oscarový ceremoniál, kde bol nominovaný, neprišiel s manželkou Evou Mendesovou, ale sestrou Mandi. Manželka na neho čakala s dvoma dcérkami doma a dokonca mu poslala roztomilý odkaz.

Herečka Sydney Sweeney uviedla novinku...
Herec Álvaro Morte na premietaní filmu...
+6Režisér Michael Mohan.

Ale späť ku Sweeneyovej… V novom filme Immaculate si zahrala aj s talianskymi herečkami Simonou Tabasco, Benedettou Porcaroli či Alvarom Mortem a novinka už o pár dní vstúpi aj do vybraných amerických kín. Blondínke, ktorú označujú za novú hollywoodsku sexy sirénu, sa však viac ako vo filme darí v televízii.

Herečka Sydney Sweeney na vyhlásení cien 2024... Foto: Profimedia
Sydney Sweeney Herečka Sydney Sweeney na vyhlásení cien 2024 GLAAD Media Awards.

Azda málokto si ju nespája s postavou zo seriáli Eufória. Ten by sa mal vrátiť treťou sériou, pričom samotná Sydney potvrdila, že bude nakrúcať aj tretiu sériu. „Vždy mám pocit akoby som sa vrátila k rodine. Robiť na Eufórii je ako robiť s tými najbližšími,“ uviedla, no neodhalila, kedy sa začne nakrúcanie tretej série.

2024 SXSW - "The Fall Guy" Čítajte viac Bez zlatej sošky a na nože? Gosling s Bluntovou vzájomnú škriepku iba hrali, pár dní po Oscaroch sú znovu spolu. Čo je za tým?

Čo však stihla, bolo „odhalenie“ jej príťažlivých kriviek. A to sa jej za pár posledných dní podarilo hneď viackrát. Najprv na vyhlásenej párty Vanity Fair, kde si obliekla kreáciu z roku 2004, ktorú mala na sebe Angelina Jolie. A vo štvrtok večer uchvátila ako zvodná kráska na vyhlásení GLLAD Media Awards. Zábery nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Richard Quinn #Sydney Sweeney #Jonathan Davino

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...