Signály, že sa schyľuje k hollywoodskej svadbe? Na premiére bitkárskeho filmu ich bolo niekoľko. Najviac však presvedčí pohľad plný lásky...

Je označovaný aj za najatraktívnejšieho starého mládenca Hollywoodu. Status "starý mládenec" v jeho prípade nie celkom sedí, herec Jake Gyllenhaal je už niekoľko rokov šťastne zadaný. Často sa však objavuje otázka: bude aj ženatý?

22.03.2024 02:00
Jake Gyllenhaal a jeho snúbenica Jeanne Cadieu Foto: ,
Herec Jake Gyllenhaal a jeho snúbenica Jeanne Cadieu na premiére filmu "Road House" v New Yorku.
debata

Nuž, to je otázka, na ktorú pozná odpoveď asi len on sám a jeho najbližší. Ďalšia premiéra filmovej novinky Road House, v ktorej si zahral zápasníka MMA, však naznačuje všemožné scenáre. Napríklad aj ten, že sa v umeleckej rodine Gyllenhaalovcov konečne schyľuje k sboášu.

Jake Gyllenhaal (vľavo) a boxer Conor McGregor Čítajte viac Hľadel mi do očí a šiel dať hlavičku, spomína Gyllenhaal na nakrúcanie s Conorom McGregorom. Drahý môj priateľ, volá ho dnes slávny zápasník

Dôkazom by mohlo byť, že 43-ročného Jakea na premiéru jeho projektu prišla znovu podporiť aj krásna partnerka, modelka a snúbenica Jeanne Cadieu. V minulosti sa po jeho boku objavovala sporadicky a dvojica si svoj vzťah skôr strážila a absentovala zo spoločenských podujatí a verejného života hereckej hviezdy. To sa posledné mesiace mení a Jeanne sa pár dní pred newyorskou premiérou objavila aj na premietaní Road House v Londýne.

Herec Jake Gyllenhaal a jeho snúbenica Jeanne...
Herečka Hannah Love Lanier na premiére filmu...
+6Zľava: Stephen Gyllenhaal, a Naomi Gyllenhaal,...

Ďalším dôvodom, ktorý by mohol naznačovať, že situácia smeruje k svadbe, bola aj prítomnosť hercových rodičov. Otec Stephen a mama Naomi sa objavili medzi hosťami premiéry a následne si spoločne so synom a jeho milovanou struhli aj pár póz pred objektívmi. Takáto rodinná prezentácia kvarteta bola doposiaľ nevidená a viacerí fanúšikovia sa domnievajú, že môže mať aj skrytý význam.

Zľava: Stephen Gyllenhaal, a Naomi Gyllenhaal,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of "Road House" Zľava: Stephen Gyllenhaal, a Naomi Gyllenhaal, rodičia herca Jakea Gyllenhaala pózujú na premiére spolu s ním a jeho snúbenicou Jeanne Cadieu.

Nech už je to, ako chce – a trebárs aj, keby chcel Jake s Jeanne žiť celý čas len tak „na hromádke“ a bez papierov – jedno je isté. Sympatický hrdina viacerých hollywoodskych hitov a jeho očarujúca partnerka vyzerajú aj po niekoľkých rokoch vzťahoch veľmi zamilovaní. A my im prajeme, nech to vydrží.

bontonfilm-smrst 020 Čítajte viac Maštalír s usmiatou manželkou, elegantná Geislerová či Máziková: Hviezdy filmu Smršť majú za sebou premiéru, režisér Bebjak dostal veľkú pochvalu...

Vo filme Road House si okrem Gyllenhaala zahrala aj Daniela Melchior či zápasník Conor McGregor. S tým absolvoval herec niekoľko akčných bitkárskych scén. Čo o ich nakrúcaní, ale aj vzťahu s hollywoodskou hviezdou povedal, čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #svadba #Jake Gyllenhaal #Jeanne Cadieu

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...