Hľadel mi do očí a šiel dať hlavičku, spomína Gyllenhaal na nakrúcanie s Conorom McGregorom. Drahý môj priateľ, volá ho dnes slávny zápasník

Na obrazovky jednej zo streamovacích platforiem prichádza nový film. Bude zaujímať najmä fanúšikov bojových športov. Ale tiež fanúšičky hollywoodskeho herca Jakea Gyllenahaala.

17.03.2024 00:00
Jake Gyllenhaal (vľavo) a boxer Conor McGregor Foto: ,
Herec Jake Gyllenhaal (vľavo) a zápasník Conor McGregor si takto zapózovali pre fotografov na premiére Road House.
debata

Známy filmový hrdina sa v novom projekte Road House predstavuje v jednej z doteraz vôbec najfyzickejších úloh jeho kariéry. Zahral si bývalého zápasníka MMA (UFC), ktorý UFC bojovník (Gyllenhaal), ktorý sa zamestná ako vyhadzovač v drsnom motoreste vo Florida Keys, no čoskoro zistí, že v tomto tropickom raji nie je všetko také, ako sa zdá.

Petra Hřebíčková Čítajte viac Telo mi povedalo nie, prehovorila o náročnom období Petra Hřebíčková. V kinách má tri filmy a hovorí: Toto je moje šťastné obdobie

Projekt je remakeom filmu z konca 80-tych rokov minulého storočia a lákadlom v ňom nebude len samotný Gyllenhaal či množstvo scén pästných súbojov a bitiek. Tvorcom sa totiž podarilo do projektu osloviť aj slávneho zápasníka MMA Conora McGregora. Brit stvárnil postavu Knoxa a na plátne sa vedľa hollywoodskej hviezdy pohybuje výrazné množstvo filmovej stopáže. Gyllenhaal si pre rozhovor MMA Junkie zaspomínal na ich prvú scénu.

Herec Jake Gyllenhaal a jeho kolegyňa Daniela...
Zľava: Tony McGregor, Margaret McGregor, herec...
+9Herec Jake Gyllenhaal (vľavo) a zápasník Conor...

„Bolo neuveriteľné s ním robiť. Vôbec prvú scénu, ktorú sme nakrúcali, boli hlavičky – keď sa dotknete hlavami. A on stál predo mnou, hľadel mi priamo do očí a ja som si v duchu hovoril: No do ri..,“ opísal svoju reakciu Gyllenhaal, ktorý však zároveň vyzdvihol skromnosť a ochotu učiť sa u slávneho, no kontroverzného bitkára McGregora.

Zľava: Tony McGregor, Margaret McGregor, herec... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Roadhouse Screening Zľava: Tony McGregor, Margaret McGregor, herec Jake Gyllenhaal, zápasník Conor McGregor, jeho manželka Dee Devlin a deti Conor McGregor Jr, Rian McGregor a Croia McGregor pózujú na filmovej premiére.

Samotný McGregor tiež nešetril komplimentmi na adresu 43-ročného herca, ktorý svoju fyzickú formu doviedol priam do dokonalosti (foto v galérii). „Je to skvelý chlap. Bol so mnou veľmi trpezlivý a ja som bol veľmi trpezlivý s ním. Rozumeli sme našim zručnostiam a tomu, čo kto priniesol do hry. Teraz je to môj drahý priateľ Jake Gyllenhaal,“ uviedol McGregor v rozhovore pre kanál My Mom's Basemen.

Spain San Sebastian Juliette Binoche Čítajte viac Pre slávnu rolu spala pod mostom, má doma Oscara a vo svete obdiv: Francúzska ikona oslavuje 60. Keď na ňu pozriete, sotva uveríte...

Majster zmiešaných bojových umení priznal, že nakrúcanie nebola jednoduchá záležitosť. „Poviem vám, čo sa mi páčilo najviac… Skutočnosť, že teraz sa všetko ostatné zdá ľahké. Pretože 15-hodinové dni na natáčaní, zapamätanie si replík a trénovať ešte predtým, ako pôjdete na natáčanie, bolo to veľa tvrdej práce,“ zdôraznil McGregor, ktorý si vo filme robil všetky kaskadérskej scény sám.

zväčšiť Herečka Daniela Melchior v kreácii Fendi Haute... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Daniela Melchior v kreácii Fendi Haute Couture Herečka Daniela Melchior v kreácii Fendi Haute Couture na uvedení filmu Road House v Londýne.

Vo štvrtok večer ústredná dvojica uviedla novinku Road House na veľkej premiére v Londýne. A spoločné pózovanie Gyllenhaala oblečeného v značke Prada s elegánom McGregorom a celou jeho rodinou len potvrdzujú, že filmoví kolegovia si sadli. Nechýbali však ani ďalšie hviezdy – herečka Daniela Melchior v kreácii Fendi Haute Couture z aktuálnej kolekcie či Billy Magnussen alebo Lukas Gage. Film bude mať premiéru 21. marca na platforme Prime Video.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #strach #Jake Gyllenhaal #zápas #Conor McGregor

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...