Maštalír s usmiatou manželkou, elegantná Geislerová či Máziková: Hviezdy filmu Smršť majú za sebou premiéru, režisér Bebjak dostal veľkú pochvalu...

Do celoslovenskej distribúcie vstúpi novinka režiséra Petra Bebjaka pod názvom Smršť až 4. apríla. Hviezdy filmu však už absolvovali bratislavskú premiéru, ktorá prilákala množstvo prvých divákov aj celebritné tváre.

20.03.2024 09:00
bontonfilm-smrst 020 Foto:
Herec Tomáš Maštalír prichádza s manželkou Kristínou a kolegyňou Annou Geislerovou.
debata (1)

Po boku Tomáša Maštalíra, ktorý stvárňuje hlavnú mužskú rolu, sa v slovenskej metropole v pondelok večer objavila aj česká herečka Anna Geislerová. Vo filme si zahrala manželku hlavného hrdinu, na stretnutí s médiámi sa potom po boku charizmatického herca objavila aj vedľa tej skutočnej.

Juliana Mrvová Čítajte viac Diváci ju zbožňovali takmer ako Bambuľku! Televízii dala zbohom už pred 30 rokmi, no pri umení zostala. Takto dnes vyzerá...

Kristína Maštalírová a Anna Geislerová v sprievode hviezdy filmov ako Čiara či seriálu Matematika zločinu dorazili v dobrej nálade a obe spoločne s Maštalírom absolvovali aj fotenie s médiami. Geislerová očarila ako elegantná dáma v kreácii od českej dizajnérky Tatiany Kovaříkovej, Kristínu Maštalírovú mohli hostia vidieť v rebelskejšej a uvoľnenej kombinácii károvaných šiat na traky a členkových čižiem. Medzi prítomnými dámami zaujala nepochybne aj herečka Kristína Tormová, ktorá sa postarala o moderovanie premiéry či herečka Eva Bándor so speváčkou Evou Mázikovou, ktoré si v Smršti zahrali.

Herec Tomáš Maštalír a herečka Anna Geislerová...
Herečka a moderátorka Kristína Tormová.
+23Herec Dávid Hartl s partnerkou.

Práve Máziková sa o pár hodín neskôr postarala aj o slušnú zábavu, keď na afterpárty v bratislavskom Luna Bare vyskočila na pódium a zaspievala pár skladieb.

Zľava: Spisovateľ Jozef Karika, producent Rasťo... Foto: BONTONFILM
bontonfilm-smrst 014 Zľava: Spisovateľ Jozef Karika, producent Rasťo Šesták z DNA Production s manželkou a režisér Peter Bebjak.

Na premietaní filmu (a tiež spomenutom večierku) nechýbal ani režisér Peter Bebjak, ďalší herecký predstaviteľ Michal Režný či spisovateľ Jozef Karika, ktorého kniha voľne inšpirovala celý príbeh mysteriózneho trilleru.

Herečka Klára Issová navštívila redakciu Pravdy. Čítajte viac Klára Issová: Byť nežná a éterická mi už liezlo hore krkom

„Ide to vlastnou cestou, je to samostatné dielo pána Bebjaka a Petra Balka, ale rukopis toho, čo je hlavné v mojich knihách, zachytili presne a rozvinuli to tým smerom, ktorý sa mne páči. Je to mysteriózny triler na pomedzí, že neviete, či je tam to paranormálno, alebo je to psychologická záležitosť, je to aj silná psychologická dráma,“ zhodnotil Karika po premietaní.

Herečka Anna Geislerová bola na premiére v... Foto: Martin Hesko
bontonfilm-smrst 100 Herečka Anna Geislerová bola na premiére v dobrej nálade.

Herečka Anna Geislerová, ktorá v rovnaký deň navštívila aj redakciu Pravdy, pochválila slovenských tvorcov. „To nakrúcanie bolo skvelé aj v tom, že bolo perfektne pripravené a rýchle. Nakrútili sme to za šestnásť, možno osemnásť dní. Fascinovalo ma, ako to bolo dobre zorganizované,“ uviedla pre Pravdu.

Anna Geislerová Čítajte viac Šaty vyrobené z piva? Geislerovej róbu vyrábali stovky hodín, výsledok je ohromujúci a... fakt vyzerá krásne

Smršť sa nakrúcala v kúpeľoch Sliač, kde sa veľká časť deja odohráva v historickej budove kúpeľov. „Mali sme nádherné kulisy. Či už išlo o samotné kúpele, ale potom aj dekorácie v štúdiu. Vo filme je zásadné to, na čo sa dívame. Preto sedíme v kine, lebo sa dívame na film. Film je vizuálne médium a všetko v ňom hrá rolu – kostým, prostredie, farby. Pri niektorých filmoch sa to dosť podceňuje, ale to rozhodne nie je prípad Petra Bebjaka,“ uviedla tiež Geislerová.

Celý rozhovor si budete môcť pozrieť už o pár dní na TV Pravda a portáli Pravdy. Pripravujeme aj rozhovor s režisérom Petrom Bebjakom a hercom Tomášom Maštalírom. Aktuálne pre vás máme galériu z premiéry, ktorú nájdete vyššie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #premietanie #Tomáš Maštalír #Peter Bebjak

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...