Napnuté svaly, nové tetovanie: Shawn Mendes si užíval Ibizu, správy o novej láske jeho ex mu úsmev nezobrali

Hviezdny návštevník pláže ostrova Ibiza prilákal pozornosť bežných dovolenkárov, ale aj paparazzov. Na španielsky ostrov si vyrazil kanadský spevák a miláčik publika Shawn Mendes.

01.08.2023 00:00
Shawn Mendes Foto:
Spevák Shawn Mendes na dovolenke na Ibize užíval slnko, more a spoločnosť priateľov.
debata

Dvadsaťštyriročný hitmejker sa objavil v skupinke priateľov na prenajatej lodi, kde to podľa získaných záberov skutočne žilo. Celá skupinka si užívala vodu, skákala z motorového člna do vody a neskôr si vyrazila aj na pobrežie za občerstvením. Mendes, ktorý sa pred časom stal aj tvárou spodnej bielizne Calvin Klein, predvádzal svoje vyšportované telo v zelených plavkových šortkách.

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz Čítajte viac Bikiny, jachty, romantika! Saint-Tropez nabité slávnymi hviezdami, kto všetko si užíva luxusnú atmosféru? Pozrite sa

V uplynulých mesiacoch niektoré médiá vyjadrovali obavy nad duševným zdravím a pohodou známeho speváka. Ten dokonca pre vyčerpanie odložil časť svojho turné. Tentoraz však na tvári fešného umelca bolo vidieť spokojný úsmev a Mendes pôsobil veľmi uvoľnene a zrelaxovane.

Spevák Shawn Mendes na dovolenke na Ibize... Foto: Profimedia
Shawn Mendes Spevák Shawn Mendes na dovolenke na Ibize užíval slnko, more a spoločnosť priateľov.

Speváka si verejnosť spája aj so vzťahom s kolegyňou z hudobnej brandže – speváčkou Camilou Cabello. Dvojica sa síce pred časom rozišla, no potom opäť vzplanuli špekulácie o ich opätovnom randení. Na festivale Coachella ich totiž zachytili objektívy pri bozku.

knieža Albert, princezná Charlene Čítajte viac Ako nová žena, nádherná! Princezná Charlene vyrazila dych. V róbe ako pre nevestu aj nežnými pohľadmi smerom... áno, k manželovi

Žiaden návrat sa však nekonal a pri americko-kubánskej speváčke, ktorá s Mendesom naspievala aj hit Seňorita, sa začalo špekulovať o novom mužovi. Tým má byť iný hudobný kolega – spevák Rauw Alejandro, inak bývalý snúbenec a partner španielskej megastar Rosalie.

Párik Shawn Mendes (vľavo) a Camila Cabello si... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Párik Shawn Mendes (vľavo) a Camila Cabello si dali zbohom v roku 2021.

Camila Cabello síce nový vzťah nepotvrdila, ale už sa v brandži šušká o tom, že vzťah s Alejandrom je hotová vec. Mendesa to však zjavne netrápi, aspoň nie podľa záberov z Ibizy.

Katy Perry a Orlando Bloom  v Saint-Tropez.
 Adrian Brody a Georgina Chapman na pláži v...
+4Modelka Frida Aasen v uličkách Saint Tropez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #Ibiza #forma #svaly #Shawn Mendes

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...