Trúchliť? To nemá v pláne! Kardashianka je pripravená znovu randiť, chcela by...

Pravda | 25.08.2022 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian na zábere z apríla 2022.
Len pár týždňov uplynulo od správ o rozchode ostrosledovanej dvojice Kim Kardashian a Pete Davidson. Zdá sa však, že slávna internetová celebrita neplánuje dlho zostať sama.

Ako píše portál ENews!, údajne sa už mama štyroch detí začala zamýšľať nad tým, kto by mohol byť jej nový partner. „Rieši to s kamarátmi. Pýta sa ich, s kým by mala začať randiť,“ napísal portál, ktorý tiež dodáva, že podľa zdrojov z Kardashianovej okolia má 41-ročná hviezda možností viac ako dosť. „Jej priatelia sa ju stále snažia dať s niekým dokopy. Je to maratón dohadzovania,“ komentoval vraj informátor.

Kim Kardashian a jej dcérka North West Čítajte viac Kardashianka sa zahrala na Madonnu z divokých 90-tych... na obnažený dekolt si však netrúfla

Hrdinka rodinnej reality-šou a jedna z najvýraznejších influenceriek súčasnosti vraj už má aj jasnú predstavu o tom, aký by mal jej ďalší partner byť. „Vyjadrila sa, že by chcela niekoho staršieho, ale musí to byť správna osoba, človek, ktorý rozumie jej životu. Nechce robiť kompromisy v rámci vlastnej slobody,“ píše tiež portál.

zväčšiť Kim Kardashian a Pete Davidson spoločne na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian a Pete Davidson Kim Kardashian a Pete Davidson spoločne na akcii MET Gala v máji 2022.

S hercom a komikom Petom Davidsonom, ktorý je od nej mladší o trinásť rokov, tvorila Kim Kardashian pár zhruba deväť mesiacov. Dvojica sa spoločne objavila aj na jednej z najvelkolepejších udalostí roka – akcii MET Gala, kde si internetová diva obliekla archívny model šiat po Marilyn Monroe. To vyvolalo množstvo kritiky, ale aj mediálneho rozruchu.

Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka...
Televízna celebrita a podnikateľka Kim...
+6Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v...

Rovnako však rozruch patril ich vzťahu, ktorý tiež poznačili vyjadrenia Kardashianovej bývalého manžela – rapera Kanye Westa. Ten nedávno pobúril časť verejnosti aj po tom, čo sa objavili správy o rozchode dvojice. Na sociálnej sieti totiž zverejnil imaginárnu koláž s titulkom na prednej strane novín o tom, že „Sketa Davidson je mŕtva“. Komik a herec Davidson pritom v minulosti priznal, že bojoval s depresiami aj samovražednými myšlienkami. Po rozchode údajne začal navštevovať terapeuta, aby zvládol prekonať náročné obdobie.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ