Krásna Sandeva ako posila seriálového hitu: V šortkách v centre Prahy magnetom aj pre okolie

Zvyknú ju označovať za jednu z najpôvabnejších herečiek v susednom Česku. A nielen to. Sara Sandeva už viackrát potvrdila aj svoj talent. O ten prejavila nedávno záujem aj TV NOVA v rámci svojho populárneho seriálového projektu.

24.08.2023 00:00
Sara Sandeva Foto:
Herečka Sara Sandeva na predstavení druhej série projektu Jedna rodina v pražskom Bistro by Antonio Sandev, ktoré vlastní herečkin otec.
debata

Dvadsaťšesťročná rodáčka z macedónskeho Skopje, ktorá od svojich dvoch rokov žije v Česku, by sa už čoskoro mala objaviť v druhej sérii populárneho projektu Jedna rodina. Seriál o troch rozličných rodín, v ktorom nechýba humor, emócie, ale ani dráma, predstavili len nedávno aj v centre Prahy na uvoľnenej tlačovej konferencii priamo v bistre, ktorého majiteľom je herečkin otec Antonio. Tam Sandeva nemohla chýbať.

Eva Hecko Perkausová Čítajte viac Najsexy česká moderátorka? Kráska Perkausová šla do bikín, na internete rozpútala smršť pochvál

Herečka známa napríklad aj zo seriálu Ulice či rozprávky Zakliate pierko sa pridala k ostrieľaným seriálovým tváram Eve Holubovej a Berenike Kohoutovej. Oblečená v šortkovom overale na jedno rameno a s letnými šľapkami luxusnej značky Hermés (viac o nich čítajte tu) bola priam stelesnením letnej atmosféry a štýlového pôvabu.

O tom, akú úlohu zohrá v príbehoch jednotlivých protagonistov seriálu, zatiaľ diváci nemôžu tušiť. Dá sa však predpokladať, že práve Sandeva niektoré dejové linky poriadne zamotá. Kolegyna Eva Holubová či spomenutá Berenika Kohoutová naznačili, že sa je na čo tešiť.

zväčšiť Herečka Sara Sandeva a jej partner - herec a... Foto: KVIFF
herecka-sara-sandeva-a-herec-jakub-prachar Herečka Sara Sandeva a jej partner - herec a moderátor Jakub Prachař.

Pôvabnú herečku médiá v poslednom čase spomínajú aj (a niekedy najmä) v súvislosti s jej partnerom. Sandeva totiž už nejaký čas tvorí pár s hercom a moderátorom Jakubom Prachařom, s ktorým ich spojilo nakrúcanie projektu Dvojka na zabití. A po ňom aj vzájomná iskra a porozumenie.

Sara Sandeva Čítajte viac Prachařova láska Sandeva na premiére! Všetky oči na ňu a... na nebezpečný výstrih, musela ho strážiť

S Prachařom sa pred časom objavili spolu napríklad na slávnostnom otvorení festivalu v Karlových Varoch a navzájom sa podporujú aj pri premiére svojich nových projektov, či už vo filme alebo divadle.

Herečka Jitka Schneiderová na slávnostnom...
Herečka Jana Plodková na slávnostnom otvorení...
+62Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #TV Nova #Jakub Prachař #Sara Sandeva #Jedna rodina

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....