Kim Kardashian v hororovej sérii, prvé zábery hovoria jasne: Bude tuhnúť krv v žilách...

Prvé informácie o tom, že sa objaví v kultovej hororovej sérii vyvolala ošiaľ medzi fanúšikmi, ale aj kritické reakcie viacerých divákov. Televízna a internetová superstar Kim Kardashian mieri do sveta AHS.

17.09.2023 14:00
Kim Kardashian Foto: ,
Kim Kardashian sa objavila na akcii v kreácii Balenciaga.
debata

American Horror Story (alebo často uvádzané ako AHS) sa vráti na obrazovky už dvanástou sériou a jednu z hlavných úloh v nej získala práve celosvetovo známa influencerka a podnikateľka Kim Kardashian. Mama štyroch detí sa objavuje aj v traileri, ktorý zverejnili tvorcovia začiatkom mesiaca a zdá sa, že v príbehu bude jej rola patriť medzi kľúčové.

Kim Kardashian Čítajte viac Kardashianka predvádza krivky v exotike: Dobrú náladu jej nevzal ani exmanželov škandál. Benátky pobúril na plnej čiare

Hlavnú úlohu pred kamerami stvárnila opäť Emma Roberts, ktorá sa už v minulosti ocitla v osadenstve American Horror Story, zakaždým v inom príbehu, dekáde či univerze a tiež v inej desivej story. Tentoraz sa príbeh bude točiť okolo slávnej a talentovanej herečky, ktorá sa snaží so svojím priateľom otehotnieť. Cesta za vytúženým bábätkom sa však mení na horor, pod ktorým sú podpísané nevysvetliteľné si­ly.

Supermodelka Christy Turlington a jej dcéra...
Herečka Julia Garner na podujatí Kering...
+14Supermodelka Christy Turlington na akcii Kering...

Kim Kardashian sa už dávnejšie vyjadrila, že možnosť nakrúcať takýto populárny projekt bola pre ňu obrovskou výzvou a zároveň sa cíti byť vďačná za príležitosť. Netreba však pochybovať o tom, že jej prítomnosť v seriáli sa vyplatí aj tvorcom. Status a sláva Kardashianovej totiž nepochybne prilákajú aj nové publikum.

Kim Kardashian Čítajte viac Táto správa šokovala aj verných fanúšikov Kim Kardashianovej: Internetová megastar mieri do...

Kim sa v utorok zúčastnila aj na gala večeri Caring Women in Gala pod záštitou spoločnosti Kering a predviedla sa v trblietavej kreácii Balenciaga. Viac záberov z večera aj seriálový trailer nájdete tu. Seriál sa objaví na streamovacej platforme Hulu 20. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Roberts #Kim Kardashian #nakrúcanie #American Horror Story

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...