Na strane dobra či zla? Miláčik z Oteckov ako nová postava v Dunaji, pozrite si mrazivé foto

Dunaj, k vašim službám sa k divákom vráti 23. januára a okrem obľúbených a stabilných hlavných či vedľajších postáv karty osudu pred kamerami rozohrajú aj nováčikovia.

18.01.2024 00:00
marek fašiang, oteckovia, laura gavaldová, Foto:
Marek Fašiang a Laura Gavaldová v seriáli Oteckovia, vďaka ktorému sa stal herec miláčikom divákov.
debata (3)

Koniec štvrtej série priniesol niekoľko zaujímavých momentov, ktorých rozuzlenie či pokračovanie tvorcovia ponúknu v piatej sérii. Top momentom záverečnej časti 4. série bola nečakaná svadba Kláry (Kristína Svarinská) a Petra (Marek Rozkoš), ktorá uzatvorila ich príbeh lásky, ale len na krátky okamih, keďže Peter opúšťa Slovensko a mieri do Londýna, kde absolvuje výcvik pre letcov.

Začiatok seriálu Dunaj sa niesol v znamení...
Prišlo krásne obdobie ich veľkej lásky, kedy...
+7Kláru dokonca predstavil rodičom a všemožne sa...

Nováčikovia nastúpili aj do predošlej série – jednou z hlavných hrdiniek sa stala postava Leny v podaní Jany Kovalčikovej. Nováčikov diváci privítajú aj v 5. sérii a jedným z najočakávanejších bude herec Marek Fašiang, ktorého si diváci zamilovali ako Tomáša Oravca v seriálovom hite Oteckovia, k videniu je aj v Mame na prenájom. Do deja vstúpi ako Ludwig Weiss, ambiciózny nemecký dôstojník. Atraktívny, inteligentný a ctižiadostivý muž pod patronátom Waltera Klausa (Ján Koleník) sa čoraz úspešnejšie presadzuje v nemeckých kruhoch a má „našliapnuté“ na veľkú kariéru.

zväčšiť Marek Fašiang v seriáli Dunaj, k vašim službám. Foto: Markíza
Marek Fašiang Marek Fašiang v seriáli Dunaj, k vašim službám.

Ako vidieť na záberoch z 5. série, Fašiangovi tvorcovia obliekli nacistickú uniformu podobne ako Jánovi Koleníkovi, Martinovi Nikodýmovi, Jánovi Slezákovi či Jurajovi Bačovi.

Juraj Bača a Ján Mistrík v seriáli Dunaj, k vašim službám. Čítajte viac Nielen Koleník či Nikodým! Nacistickú uniformu si v Dunaji obliekal aj Juraj Bača. Z problémov, ktoré mu narobila, zostal nepríjemne zaskočený

Nováčikom sa stane aj herec Ján Dobrík, ktorý sa predvedie v úlohe Alberta. Toho ako ťažko zraneného priviezli z frontu, má amnéziu a vôbec si nepamätá svoju minulosť – meno, povolanie, ani to, ako sa dostal na front a čo tam robil. Je to však citlivý, príjemný a kultivovaný človek – džentlmen, ktorý si empatiou voči ostatným pacientom a personálu postupne získava sympatie okolia.

zväčšiť Ján Dobrík ako Albert, 40-ročný nemecký vojak... Foto: TV Markíza
Dunaj k vašim službám Ján Dobrík ako Albert, 40-ročný nemecký vojak so stratou pamäti.

Jána Dobríka diváci videli aj v prvej časti nového seriálového hitu RTVS Čas nádejí, v ktorom bola jeho rola takisto spojená s bojom na fronte, zahral si rolu dôstojníka v prvej svetovej vojne.

Ján Koleník v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Martin Nikodým a Ján Slezák v seriáli Dunaj, k...
+8 Marek Fašiang v seriáli Dunaj, k vašim službám.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #Marek Fašiang #k vašim službám

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...