Morávkovej sa ako Róze v Čase nádejí na poli lásky nedarí! A čo u konkurenčnej Jojky? Komu otvorí svoje srdce ako lekárka Hana?

Dominika Morávková-Zeleníková sa k divákom vracia ako gynekologička Hana Turčanová v novej sérii Nemocnice.

23.01.2024 00:00
Dominika Morávková-Zeleníková Foto:
Herečka Dominika Morávková-Zeleníková v Čase nádejí (vľavo) a v Nemocnici.
debata

Herečka Dominika Morávková-Zeleníková stvárňuje jednu z hlavných ženských postáv v seriálovej novinke z dielne RTVS, Čas nádejí. Vyše pol milióna divákov sleduje každú nedeľu príbeh jej Rózy – manželky Gézu Violu (Daniel Žulčák). Ten si ju síce z lásky za manželku nevzal, ale je pripravený sa starať o ňu aj o ich spoločného syna. Do ich manželstva však už zasiahla ďalšia žena v podaní Judit Pecháček.

Cas nadeji svadby Čítajte viac Krásna manželka, vášnivá osudová láska a to nie je všetko... Gézovi v Čase nádejí skríži cestu aj táto známa herečka

Sympatická blondínka je však aj súčasťou seriálu u konkurencie – na obrazovky JOJ-ky sa vracia v novej sérii ako lekárka, gynekologička Hana Turčanová. Zbavila sa zloducha, no ostalo v jej srdci miesto pre nový vzťah? Hoci ako herečka v minulosti priznala, že s rozhodnutím, či prijať ponuku do dlhodobého projektu spočiatku váhala, rolu si užíva. „Váhala som, či vstúpiť do dlhodobého projektu, nečakala som to, ale nakoniec som rada.“

zväčšiť Ako doktorka Hana Turčanová zo seriálu Nemocnica. Foto: TV JOJ
Dominika Morávková seriál Nemocnica Ako doktorka Hana Turčanová zo seriálu Nemocnica.

V novej sérii sa diváci Nemocnice stretnú okrem Morávkovej aj s ďalšími stálicami spomínaného seriálu. Marek Hauptmann v podaní Mareka Majeského vyhral veľký boj, jeho nádor bol ohraničený a nešíri sa ďalej. Zostáva riaditeľom, no čoraz častejšie sa o slovo hlási Rita Bilá (Henrieta Mičkovicová).

Dominika Morávková-Zeleníková, Alexander Bárta...
Barbora Švidraňová v seriáli Nemocnica.
+4Branislav Deák, Dominika Morávková-Zeleníková a...

Fanúšikovia sa stretnú aj s doktorom Balogom (Alexander Bárta), ktorý je už stálicou príbehov z Nemocnice a na svojim primariáte vládne silnou rukou. Je to práve on, kto ako prvý podáva Rite Bílej pomocnú ruku a odmieta protesty Denisy a predovšetkým doktora Mišiaka (Juraj Hrčka). Popri práci sa pripravuje na Rebekin (Nela Pocisková) pôrod a úlohu otca.

V novej sérii, ktorá sa k divákom dostne v utorok večer, nebudú chýbať ani herci ako Barbora Švidraňová, Judita Hansman, Kristína Turjanová, Pavol Plevčík a ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Morávková-Zeleníková #seriál Nemocnica #seriál Čas nádejí

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...