Ďurovčíka sa už nemusím báť, vraví Polnišová. Do poroty Let's Dance ide s obrovským triumfom na konte, do kín pritiahla pol milióna divákov

Premiéru zverila do rúk televízia hviezde argentínskej telenovely, ale už je známe aj meno ďalšej hviezdy, ktorá si zasadne na štvrtú porotcovskú stoličku v tanečnej šou Let's Dance. Je ňou herečka Petra Polnišová.

08.03.2024 10:25
Petra Polnišová Foto:
Petra Polnišová na udeľovaní filmových cien Slnko v sieti.
debata

Hviezda seriálu Horná Dolná sa kedysi sama na tanečnej šou zúčastnila. V tretej sérii po boku Tomáša Surovca sa prebojovala až do finále, no víťazstvo si napokon odnášal Juraj Mokrý. Petra na program spomína s nadšením a radosťou.

ZAK 7798 Čítajte viac Všetci umelci to nemajú, ale Tina áno, hovorí Vilém Šír o talente svojej partnerky. Jeden sa chce dostať po cha-chu a ten druhý...

„Je to jedna z najkrajších a najelegantnejších šou v rámci televíznej zábavy, ktoré poznám,“ uviedla pre Pravdu Polnišová. „Keby ma požiadali, aby som tam išla utrieť parket, tak by som to išla urobiť, pretože mám na moje účinkovanie mimoriadne krásne spomienky. Okrem toho, že to bola tvrdá drina, bol to pre mňa zážitok, na ktorý nikdy nezabudnem. Ako sme sa posúvali z kola na kolo. Boli sme vyčerpaní, ale o to viac šťastní, že sa nám zase niečo podarilo,“ zaspomínala si pre Pravdu populárna komička.

Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera...
Tanečnica Ivana Surovcová s manželom Mariánom...
+25Herečka Zuzana Šebová.

V druhom kole tanečného programu bude vo funkcii hosťujúceho porotcu. Teší sa vraj už na Adelu Vinczeovú, s ktorou sa priatelia aj v súkromí, či na Tatianu Drexler. „Aj na Janka Ďurovčíka sa teším. A teraz už trošičku z inej pozície, nebudem sa ho musieť báť,“ zavtipkovala si Polnišová.

882A5677 Čítajte viac V Let's Dance padla desiatka hneď v prvom kole, Facundo Arana ju vytasil po tanci... áno, hviezdy z Dunaja, ale Dubayová to nebola

Aktuálna jedenástka účinkujúcich je podľa nej veľmi silným ročníkom. „Každý má niečo špecifické, čo priniesol na parket a ja si myslím, že bude naozaj ťažké nájsť jednoznačného víťaza medzi nimi,“ skonštatovala Petra. Preferovať či nadržiavať niekomu vraj nemá v pláne. „Budem sa proste koncentrovať na to, čo predvedú. Keďže viem, koľko je za tým driny, budem sa snažiť nájsť to pozitívne,“ naznačila Polnišová, ktorú mohli diváci nedávno vidieť aj v kinách v bláznivej komédii Ideme na teambuilding.

zväčšiť Petra Polnišová a Tomáš Surovec kedysi na...
Petra Polnišová Petra Polnišová a Tomáš Surovec kedysi na parkete Let's Dance.

Polnišová stojí za projektom aj ako spoluproducentka a v súvislosti s filmom má nepochybne poriadne dôvody na radosť. V Česku aj na Slovensku ju navštívilo toľko divákov, že sa ich počet prešvihol cez hranicu 500-tisíc. „Je to fantastický pocit. Ďakujem naozaj všetkým, ktorí prišli do kina. My sme nečakali taký masový úspech, máme pol milióna divákov v oboch krajinách. Náš film bola taká bohapustá sranda a sme radi, že to ľudia tak aj zobrali. Že sa prišli zasmiať, porehliť a skrátka len vypnúť a uvoľniť sa od každodenných problémov,“ odkázala tiež Polnišová.

V projekte účinkuje aj Polnišovej dobrá kamarátka a kolegyňa Evelyn Kramerová. Rozhovor s ňou, v ktorom sme nehovorili len o filme, si môžete pozrieť nižšie.

Vtipná na povel? Viem, ale nechcem, hovorí Evelyn Kramerová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #porota #Ján Ďurovčík #Petra Polnišová #Let´s Dance #Ideme na teambuilding

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...