Šokujúci odchod v Let's Dance: tancujúca hviezda ho vôbec nečakala. Pri slovách rozlúčky padali slzy, nezabudnite na slušnosť, znel odkaz divákom

Tanečná šou je po nedeľňajšom veľkonočnom kole opäť chudobnejšia o jeden tanečný pár. Známky poroty, no v tomto prípade najmä hlasy divákov rozhodli, že sa musel rozlúčiť jeden z hercov.

01.04.2024 06:57
Herec Juraj Bača a Patrícia Piešťanská v piatom... Foto:
Herec Juraj Bača a Patrícia Piešťanská v piatom kole Let´s Dance.
debata (16)

V piatom tanečnom kole sa v záverečnom rozstrele a „zóne ohrozenia“ ocitli dvaja Jurovia. Herci Juraj Loj a Juraj Bača s napätím čakali na verdikt, ktorý mal prečítať moderátor Viktor Vincze. Z jeho úst napokon zaznelo meno druhé. Zbohom tanečnému programu musel dať Juraj Bača a jeho tanečná partnerka Patrícia Piešťanská. V nedeľu tancovali rumbu.

Untitled Session114514 Čítajte viac Horúčky a vyčerpanie organizmu, Bača skončil na antibiotikách. Dúfam v zázrak, povedal pred ďalším kolom Let's Dance

„Takto, naozaj sme to nečakali. Naozaj nie,“ reagoval bezprostredne po ohlásení výsledku herec a moderátor Bača. „Dokonca ma trošičku mrzí, že som možno neskoro alebo vôbec nepochopil, že táto súťaž je viac šou ako o tých presných tanečných krokoch,“ pokračoval Bača.

Juraj Bača a Patrícia Piešťanská  v 3. kole...
Juraj Bača a Patrícia Piešťanská v 2. kole...
+7 Juraj Bača a Patrícia Piešťanská vo 4. kole...

V jeho záverečnej ďakovnej reči, ktorá trvala dlhšie ako zvyčajne, sa poďakoval svojej tanečnej partnerke, kolegom v súťaži, ale aj porote a rodine. Špeciálny odkaz potom Bača venoval televíznym divákom. „Ďakujeme veľmi pekne, že ste držali palce, že ste posielali esemesky a písali krásne komentáre. A chcem vám povedať len jednu vec – už to tu dnes zaznelo niekoľkokrát a nie je to žiadna politická agitácia. Chcem vás veľmi pekne poprosiť, aby ste nikdy v živote nezanevreli na slušnosť, pretože žijeme v dobe, kedy je slušnosť ohýbaná, kedy je slušnosť dezinterpretovaná. Ale pokiaľ slušnosť nebudeme vštepovať našej generácii, tak raz, keď bude horšie, nebudú to ani smartfóny, ani umelá inteligencia, budú to len slušní ľudia, ktorí vám podajú pomocnú ruku,“ vyhlásil Bača a jeho slová dojali nielen kolegov, ale aj samotných porotcov.

Let s Dance Čítajte viac Chlopčík si 'zgustol' na miláčikovi národa, favorit Let’s Dance si zatancoval s Vášáryovou. Kolo lásky sa stalo posledným pre...

Aj oni boli zjavne verdiktom divákov prekvapený – Bača totiž od nich v rámci súťaženia nezískal v nedeľu večer zlé známky. Počas piateho kola sa účinkujúci predviedli napríklad valčíkom, cha-chou či slowfoxom, ale aj ľudovými tancami, ktoré odtancovali rozdelení na skupiny.

zväčšiť Herec Jakub Jablonský a jeho tanečná partnerka... Foto: TV Markíza
ZAK 7934 Herec Jakub Jablonský a jeho tanečná partnerka Eliška Lenčešová získali najvyššie hodnotenie večera - až tri desiatky.

Najvyššie hodnotenie večera si však vyslúžil (aspoň z tanečného hľadiska ten najväčší) favorit súťaže Jakub Jablonský a jeho tanečná partnerka Eliška Lenčešová. Pár získal prvú desiatku aj od Jána Ďurovčíka a celkovo zo štyroch porotcov mu najvyššiu známku udelili traja. Hosťujúci Ján Koleník sa dokonca po tanci rozplakal, nadšenie a emócie neskrývali ani mnohí diváci.

Porotkyňa Tatiana Drexler.
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od...
+9Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #vyradenie #koniec #slušnosť #Juraj Bača #Let´s Dance #Jakub Jablonský #plač.

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...