Takú úprimnú otázku sa opýta len dieťa: Ako na ňu princezná Kate odpovedala? Prekvapí možno aj vás...

Prišla bez ohlásenia a nadchla najmä najmladších účastníkov podujatia, ktoré sa konalo v záhradách Kráľovskej nemocnice v londýnskej štvrti Chelsea.

24.05.2023 00:00
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu sa zhovára so školákmi na akcii Children's Picnic v rámci Chelsea Flower Show v Londýne 22. mája 2023.
debata (2)

Princezná Kate sa rozhodla podporiť tradičnú záhradnú šou, ktorej cieľom je budovať vzťah detí a dospievajúcich k prírode. Ako neohlásený hosť dorazila na akciu pod názvom Children's Picnic, ktorá bola plná školopovinných detí z niekoľkých škôl z celej metropoly.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Moment, ktorý najprv nadchol, teraz víri vášne: Princeznú Kate obvinili z klamstva

Princezná z Walesu sa prejavila v kontakte s deťmi prejavila ako ostrieľaná „profesionálka“. Konieckoncov, sama je mamou troch detí a už viackrát v minulosti potvrdila, že s nimi trávi veľa času a venuje sa im.

Kate, princezná z Walesu v rámci Chelsea Flower...
Kate, princezná z Walesu sa zhovára so školákmi...
+4Kate, princezná z Walesu sa zhovára so školákmi...

Tentoraz sa venovala konverzovaniu s deťmi, prezrela si kvety, dokonca s deťmi presadila niekoľko kvetín v kvetináči. A tiež odpovedala na všetečné otázky.

Kate, princezná z Walesu sa zhovára so školákmi... Foto: SITA/AP, Jordan Pettitt
Kate, princezná z Walesu Kate, princezná z Walesu sa zhovára so školákmi na akcii Children's Picnic v rámci Chelsea Flower Show v Londýne 22. mája 2023.

Jednou z nich prekvapila londýnska školáčka aj manželku princa Williama. „Aké to vlastne je byť princeznou,“ opýtala sa jej žiačka bez ostychu. Kate sa nezľakla a odvetila: „Je to celkom ťažká práca.“

kate Čítajte viac Skvelá momentka Zuzany Čaputovej s princeznou Kate! Sýte farby ich šiat sa postarali o krásny kontrast

Zdá sa, aspoň podľa videa, ktoré vzniklo na kvetinovej prehliadke, že dievčatko odpoveď prekvapila. Princezná sa radí medzi najaktívnejších členov britskej monarchie a pravidelne sa zúčastňuje na oficiálnych akciách, charitatívnych podujatiach či spoločenských udalostiach spojených aj s podporou konkrétnych projektov. Minulý týždeň takto napríklad podporila projekty na prevenciu a zlepšenie duševného zdravia detí a mladistvých. Viac čítajte tu.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na...
Kate, princezná z Walesu na návšteve Anna Freud...
+4Kate, princezná z Walesu zdraví ľudí, ktorí si...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rodina #otázka #postavenie #princezná Kate

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...