Nežné gesto od manželky: Princezná Kate vtisla Williamovi bozk, romantiku si nechali na doma

Prejavy náklonnosti nie sú v kráľovskej rodine až také bežné. Bozk pre víťaza sa však azda nepočíta...

08.07.2023 00:00
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate ako hosť na charitatívnom turnaji v konskom póle Out-Sourcing Inc Royal Charity Polo Cup 2023, kde prišla podporiť manžela - princa Williama.
debata (3)

Na štvrtkovom charitatívnom turnaji v konskom póle sa zúčastnil aj princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu. Práve ich vzájomná interakcia sa ocitla aj v hľadáčiku objektívov.

Roger Federer a princezná Kate Čítajte viac Pre Federera má špeciálny úsmev: Takto princezná Kate žiari vedľa slávneho tenistu. Manželka Mirka pred objektívmi na druhej koľaji

Následník trónu neprišiel na podujatie náhodou. Okrem toho, že vysadol na koňa a zapojil sa do súťaženia, benefičný turnaj Out-Sourcing Inc. Royal Charity Polo Cup 2023 sa konal pod patronátom jeho nadácie. A princ pre ňu vysúťažil aj finančné prostriedky.

Bozk pre šťastie? Princezná Kate gratuluje...
Princ William počas hry v konskom póle...
+6Bozk pre šťastie? Princezná Kate gratuluje...

Po úspechu na ihrisku sa starší syn kráľa Karola III. dočkal aj gratulácie od pôvabnej manželky. Vo chvíli, keď ho išli oceniť ako víťaza, princezná ho pobozkala a poblahoželala mu k výkonu. Niektoré komentáre na sociálnych sieťach a internete hodnotili manželský bozk ako príliš chladný či decentný. Faktom však je, že prejavy náklonnosti nie sú v britskej kráľovskej rodine bežné a Kate s Williamom to asi dobre vedia. Ich vzájomná chémia na akciách, na ktorých sa zúčastňujú spoločne, sa však prehliadnuť nedá.

Bozk pre šťastie? Princezná Kate gratuluje... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
princezná Kate, princ William Bozk pre šťastie? Princezná Kate gratuluje svojmu manželovi - princovi Williamovi, ktorý bodoval na charitatívnom turnaji v konskom póle Out-Sourcing Inc Royal Charity Polo Cup 2023. Finančné prostriedky z výťažku pôjdu na podporu projektov Williamovej nadácie.

Pred časom mama troch detí prekvapila, keď sa spoločne objavili na ceremoniáli vyhlásenia filmových cien BAFTA. Vtedy totiž zachytili objektívy Kate, ako svojho manžela potľapkala po zadku. To mnohí hodnotili ako gesto mimoriadne intímne a otvorené zrakom verejnosti.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Z kurtu rovno na korunováciu: Princezná Kate zatienila aj kráľa Karola. Rúcho sa jej neušlo, o to viac magnetizovala

Britská princezná sa pred pár dňami objavila aj na tenisovom zápase na Wimbledone, kde sa bavila v spoločnosti Rogera Federera a jeho manželky Mirky. V rámci diania na tenisovom turnaji 41-ročnú Kate ešte účasť v kráľovskej lóži na niektorom z finálových zápasov čaká.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #bozk #konské pólo #princezná Kate

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...