Už sú svoji! Dolph Lundgren svadbu s mladučkou snúbenicou odkladal aj kvôli rakovine, lásku spečatili v Grécku

65-ročný akčný hrdina Dolph Lundgren sa oženil. Za manželku si zobral o takmer 40 rokov mladšiu osobnú trénerku Emmu Krokdal (27).

21.07.2023 08:22
Dolph Lundgren Foto:
Dolph Lundgren a Emma Krokdal sú už manželia.
debata (1)

Svadbu si zaľúbenci, ktorí sú zasnúbení od roku 2020, vystrojili na gréckom Mykonose už 13. júla, ako aktuálne slávny švédsky rodák priznal pre magazín People, ktorý na svojej stránke uverejnil aj fotografiu novomanželov z ich svadobného dňa – pozrite si tu.

Dolph Lundgren a jeho manželka  Emma Krokdal.
Dolph Lundgren a Emma Krokdal sú už manželia -...
+13Dolph Lundgren a Emma Krokdal sú už manželia.

„Rozhodli sme sa osláviť našu lásku tým, že sa zosobášime v našej vile na Mykonose s rodinou a s niekoľkými blízkymi priateľmi,“ uviedol 65-ročný herec a trénerka v spoločnom vyhlásení. „Kvôli kovidu a dlhej ceste náročnej liečby sme museli naše manželské plány mnohokrát odložiť,“ povedal pár, ktorý sa zasnúbil v roku 2020. "Cítili sme, že je konečne ten správny čas osláviť lásku, život a šťastie v krajine bohov,“ dodal Lundgren.

Dolph Lundgren Čítajte viac Akčný hrdina Lundgren ako zamilovaný študent: Toto robí so slávnym Švédom jeho mladá priateľka... čo tam po 40-ročnom rozdiele

Zatiaľ posledný príspevok Lundgrena na sociálnej sieti, kde ho sledujú 3 milióny ľudí, je z 12. júla. Na zábere objíma svoju budúcu manželku v bazéne a k záberu napísal: „Zajtra je ten deň,“ čím odkazuje na ich plánovanú svadbu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Herec má za sebou náročné obdobie. Ako priznal v máji, od roku 2015 bojoval s rakovinou. Lekári mu vtedy diagnostikovali nádor na obličke, ktorý sa dal liečiť chirurgicky. „Nádor odstránili v Los Angeles. Urobili biopsiu a bola to rakovina,“ opísal herec. Choroba, o ktorej si po liečbe myslel, že ju porazil, sa o slovo prihlásila opäť v roku 2020 – viac o jeho boji s chorobou tu.

Lundgren bol v rokoch 1994 až 2011 ženatý s Anette Qvibergovou, s ktorou má dve dcéry – Idu (27) a Gretu (21). Emma Krokdal má za sebou rozvod a údajne neľahké manželstvo. Aj to vraj je dôvod, prečo si súčasní partneri tak rozumejú. "Mám pocit, že Emma je na svoj vek určite veľmi vyspelá,“ komentoval Lundgren v jednom z rozhovorov. "Mala zaujímavý život,“ dodal.

zväčšiť Švédsky herec Dolph Lundgren a jeho exmanželka... Foto: SHUTTERSTOCK
Sylvester Stallone Švédsky herec Dolph Lundgren a jeho exmanželka Anette Qviberg.

Lundgrena poznajú filmoví diváci zo snímok Červený škorpión, Rocky IV., Univerzálny vojak. V poslednej dobe sa objavil na potešenie fanúšikov akčného žánru v sérii The Expendables, kde sa vo veľkom štýle zišiel s ďalšími známymi hviezdami akčných filmov ako sú Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme a ďalší. Vo filmoch väčšinou dostával úlohy, v ktorých mohol uplatniť bojové umenie.

Dolph Lundgren Čítajte viac Dolph Lundgren má 65! Svaly napína po boku snúbenice vo veku jeho dcér, na filmové kamery nezanevrel

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Dolph Lundgren #Mykonos

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...