Podniká na každú stranu a žiari: Dara Rolins očarila v Prahe štýlom aj blond hrivou, slávne meno si už buduje aj dcéra

Popularita a sláva sa dá dobre speňažiť a vedia o tom svoje nielen svetové, ale aj tie domáce hviezdy. Speváčka Dara Rolins patrí medzi priekopníčky a so svojou tvárou aj pôvabom podniká už roky.

02.11.2023 00:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins na uvedení vlastnej vlasovej kozmetiky v kaviarni na pražskom Václavském náměstí.
debata (6)

Len pred pár dňami v Prahe sa rodáčka z Bratislavy opäť stretla so zástupcami médií, aby uviedla do života nový produkt, teda hneď dva. Vlasovú kozmetiku, ktorá nesie meno jednej z jej skladieb a ktorá sa radí do línie produktov ako sú vonné sviečky či napríklad džínsy, ktoré už päťdesiatnička svojim fanúšikom predstavila v minulosti.

Kim Kardashian Čítajte viac Kim Kardashian predstavila najnovší hit, po ktorom sa budú blázniť obe pohlavia... tieto bradavky sa narozdiel od ľadovcov neroztopia

Pôvabná päťdesiatnička sa na uvedení pred objektívmi objavila v ukážkovej forme, ale aj dokonalom módnom looku. Nohavice s vestou zvýrazňujúcou driek doplnila aj jemne provokatívne ladená podprsenka. A, samozrejme, priam ukážkovo upravené plavé vlasy.

Dara Rolins a jej luxusné šperky, s ktorými...
Luxusné topánky z dielne Fendi, ktoré...
+2Speváčka Dara Rolins na vyhlásení ankety...

Speváčka už pred niekoľkými mesiacmi stihla ku svojim produktom nafotiť aj sériu záberov, pod ktorými je podpísaný jej obľúbený spolupracovník – fotograf Lukáš Kimlička. Nepózuje však sama, ale aj s dcérou Laurou, ktorá sa tiež stala súčasťou reklamnej kampane.

Speváčka Dara Rolins na uvedení vlastnej... Foto: Profimedia
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins na uvedení vlastnej vlasovej kozmetiky v kaviarni na pražskom Václavském náměstí.

Tínedžerská dcéra hudobnej ikony sa tento rok prvýkrát objavila aj ako modelka a to rovno na stránkach a titulke lifestylového magazínu Grade. Speváčka vtedy reagovala hrdými slovami. „Pre mňa ako mamu ďaľší zásadný, dosť dojemný moment. Lola po prvý krát na titulke časopisu. Nehľadajte za tým jej, ani moju ambíciu mať z nej od zajtra modelku. Išlo o ponuku, ktorá sa neodmieta, predstaviť ju v tom najprirodzenejšom svetle. Obyčajne neobyčajnú, tak, ako ju poznáme len my, jej rodina a kamaráti. Bez snahy ju meniť, tvarovať, štylizovať, ani nijak zvlášť medializovať. Som rada, že vám ju touto cestou môžem predstaviť zase o niečo viac," uviedla vtedy Rolins.

Dara Rolins, Pavel Nedvěd, Laura Homolová Čítajte viac Má len 15 a už vlastnú titulku: Dcéra Dary Rolins je modelkou z obálky. Slávna mama je dojatá a odkazuje...

Od debutu na titulnej strane magazínu sa Laura Homolová objavuje po boku slávnej mamy stále viac. Napríklad aj na červenom koberci slávnostného otvorenia festivalu v Karlových Varoch. Mimochodom, Dara sa pred pár týždňami ako modelka objavila na parížskej prehliadke inej známej kozmetickej značky. Viac si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #dcéra #podnikanie #biznis #Dara Rolins #Laura Homolová

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....