Podpätky v blate, nevesta ako obrázok: Slávny herecký pár si vystrojil svadbu, na ktorú budú dlho spomínať...

Áno si povedal ďalší známy herecký pár. Bezmála týždeň po svadbe herečky Bel Powleyovej a herca Douglasa Bottha sa správy o nej dostali aj do médií.

03.11.2023 17:00
Bel Powley v šatách Dior a herec Douglas Booth Foto: ,
Americká herečka Bel Powley v šatách Dior a herec Douglas Booth prišli na Vogue event spoločne.
debata

Ako uviedol britský magazín Vogue, 31-ročná Powley, ktorú môžu diváci poznať napríklad zo seriálu The Morning Show, sa rozhodla povedať áno svojmu dlhoročnému partnerovi. S Boothom sa zoznámili už v roku 2016 pri nakrúcaní filmu Mary Shelley a odvtedy boli nerozluční. Naposledy sa objavili aj na galaevente magazínu v Londýne.

Maria Francisca de Braganza a jej manžel  Duarte de Sousa Araújo Čítajte viac Portugalská princezná povedala áno mladému právnikovi. Jeho slová aj pohľad na krásnu nevestu znamená jediné - oddanú a veľkú lásku

Svadba hereckých kolegov sa konala v reštaurácii ocenenej michelinskou hviezdou Petersham Nurseries. „Zamilovali sme sa do tohto nádherného priestoru a do neuveriteľne šik, ale zároveň uvoľnenej atmosféry toho miesta. Je to miesto plné zelene, rastlín a kvetov. Tá predstava, že ľudia prídu na nádhernú glamour svadbu, no zároveň sa im podpätky zapichnú do blata, nás oboch nadchla,“ citoval herečku Vogue.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bel Powley (@belpowley)

Powley sa vydávala v kreácii z dielne značky Miu Miu, s ktorou spolupracuje už nejaký čas. Medzi prominentnými hosťami nechýbali hviezdy ako Dominic Cooper a jeho partnerka Gemma Chan, herec Jack Whitehall či herec Joe Cole.

Bel Powley v kreácii Miu Miu a herec Liev Schreiber Čítajte viac Som Židovka a toto je aj príbeh mojej rodiny. Nedovoľme mladým zabudnúť, hovorí hviezda nového seriálu

S posledným menovaným si Powley zahrala aj v seriáli Svetlo nádeje, ktorý zachytáva príbeh Miep Giesovej, ženy, ktorá skrývala rodinu Anny Frankovej počas druhej svetovej vojny. Pravda mala exkluzívnu možnosť vyspovedať aj Bel Powleyovú aj Joea Cola. Čo povedali o seriáli, ktorý nadchol divákov aj kritikov, čítajte tu.

Ďalšie zábery zo svadby Bel Powleyovej nájdete na ďalšej strane. Kliknite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Douglas Booth #Miu Miu #Bel Powley

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...