Za úchvatnou kráľovnou Letiziou sa otáčali hlavy - tá kráľovská už pred 20 rokmi. S manželom napodobili moment, keď sa zrodila ich láska

Málokto prešiel bez uznania či pochvaly prítomnosť, ale aj podobu španielskej kráľovnej Letizie na vyhlásení cien známych ako Princess of Asturias Awards v španielskom Oviede. Bola symbolom luxusnej elegancie a pôvabu.

23.10.2023 09:30
815375573 Foto:
Kráľ Felipe s manželkou, kráľovnou Letiziou oblečenou v kreácii Carolina Herrera.
debata (1)

Päťdesiatročná manželka kráľa Felipeho VI dorazila na slávnostný ceremoniál s celou rodinou. Bol to však práve jej look – čierne šaty Carolina Herrera na jedno rameno, ktoré doplnila nazúvacími šlapkami Aquazurra a dokonalým líčením, ktoré z nej urobili magnet pre fotografov.

Belgická princezná Elisabeth Čítajte viac Poriadne faux pas mladých princezien na ostrosledovanej oslave. A neboli jediné... za toto si tlač zgustla aj na manželke gréckeho princa

Usmiata a spokojná Letizia pózovala najprv sama, potom aj so spokojne pôsobiacim manželom, kráľom Felipem a dcérami, princeznou Leonor a princeznou Sofiou, ktoré na akcii nemohli chýbať.

Španielsky kráľ Felipe VI a kráľovná Letizia s...
Španielska kráľovná Letizia ako symbol luxusnej...
+7Španielsky kráľ Felipe VI a kráľovná Letizia s...

Kráľovská rodina sa podľa tradície usadila za čestnú tabuľu, aby následne vybraným umelcom odovzdala ocenenia za prínos do sveta umenia, ale aj sveta pomoci a filantropie. Jednou z laureátok, azda tou najslávnejšou tento rok, bola aj herečka Meryl Streep (v živote známej oscarovej hviezdy sú okrem zisku ceny aj smutnejšie novinky – viac tu).

Španielska kráľovná Letizia ako symbol luxusnej... Foto: Profimedia
Španielska kráľovná Letizia Španielska kráľovná Letizia ako symbol luxusnej elegancie v šatách Carolina Herrera.

Podľa viacerých svedkov si hollywoodska star naozaj padla do oka práve so španielskou kráľovnou. Počas dňa sa stretli hneď dvakrát, najprv na oficiálnom prijatí a potom slávnostnej časti ceremoniálu a medzi Letiziou a Meryl prebehla živá konverzácia naplnená smiechom a prejavmi uznania.

Španielska princezná Leonor Čítajte viac Kto povedal, že princeznej nepatrí do rúk zbraň: Miláčik Španielov v plnej zbroji zložil prísahu vlajke, dojatý bol kráľ aj hrdá mama

Fotografi však počas uplynulého víkendu zachytili ešte čosi. Moment, ktorý podčiarkuje príbeh lásky španielskeho kráľa, kedysi korunného princa a talentovanej novinárky a reportérky Letizie Ortizovej. Dvojica sa presne pred 20 rokmi stretla v októbri 2003 pri rovnakej spoločenskej udalosti, na ktorej vznikla aj fotografia, ako si usmiaty a zjavne očarený princ Felipe podáva ruku s Letiziou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal Families (@coutureandroyals)

Letizia vtedy ešte ako novinárka monitorovala vyhlásenie cien Princess of Asturias Awards a kráľovský syn ju pred objektívmi pozdravil. Málokto pritom tušil, že už niekoľko mesiacov tajne randili. Kráľovský pár si moment z fotografie zopakoval po 20 rokoch na zábere, ktorý sa objavil na sociálnych sieťach aj vo väčšine médií.

Denmark Royals Čítajte viac Luxusné róby, korunky a mladá modrá krv: Na oslave 18-ky dánskeho princa chýbala jeho láska, núdzu o krásne gratulantky však nemal

Zo vzťahu bolo napokon manželstvo, ktorého plodom sú dve dcéry. Staršia princezná Leonor sa už pripravuje na svoje oficiálne povinnosti a momentálne absolvuje aj vojenský výcvik, ktorý bude potrebovať ako budúca veliteľka ozbrojených síl Španielska.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kráľovná Letizia #vyhlásenie cien #kráľ Felipe

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...