Hviezdy Duny vzali útokom Londýn, ale tušili ste, ktorá z nich je najbohatšia? Krásna Zendaya, fešák Chalamet či veterán Brolin?

Už dnes sa hovorí o tom, že druhý film Duna má ambície stať sa jedným z najúspešnejších filmov roka. Či sa tak stane, ukáže už premiéra o pár týždňov. Isté však je, že hviezdy robia, čo je v ich silách.

18.02.2024 00:00
Timothee Chalamet, Zendaya a Austin Butler Foto: ,
Zľava: Herci Timothee Chalamet, Zendaya a Austin Butler uviedli v Londýne film Duna: Časť druhá.
debata

Herecké osadenstvo druhého filmu už pred pár dňami odštartovalo promo-turné v Mexiku, kde sa konala aj prvá veľká premiéra len pre vybraných divákov. Nasledovala svetová premiéra v Paríži a ďalšou zastávkou bol Londýn. Fotografi aj kameramani sa zišli v početnom množstve, keďže lákadlom boli slávne tváre a mená.

Zendaya Čítajte viac Ošiaľ menom Duna štartuje, úchvatná Zendaya bola kráľovnou v Mexiku. Timothée Chalamet prezradil, čo pre neho urobila pred rokmi

Herečka a speváčka Zendaya vyvoláva ošiaľ všade, kde sa objaví (ak ste nevideli jej premiérový londýnsky look od Thierryho Muglera, kliknite sem). Platí to aj o Timothée Chalametovi, ktorý zase stvárnil hlavnú mužskú rolu Paula Atreidesa. Ale zabúdať netreba ani na miláčika ženskej časti publika Austina Butlera či herečky Leu Seydoxouvú alebo Florence Pughovú. Na londýnskom stretnutí s novinármi dámy žiarili a páni sa predvádzali a výsledok si môžete pozrieť v galérii.

Herečka Zendaya bola absolútnym magnetom...
Režisérka Greta Gerwig sa objavila na premiére...
+27Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino.

Tušili ste však, ktorý z hrdinov filmu je aktuálne aj najbohatšou herečkou hviezdou? Zoznam priniesol portál JustJared.com.

Phoebe Dynevor Čítajte viac Osudová žena pre Jamesa Bonda? Toto sú horúce kandidátky, tvrdia stávkari. Najvyššie šanca má vraj slávna seriálová vrahyňa

Portál síce nedisponuje presnými informáciami, ale odrazil sa od finančných správ, kontraktov a doteraz uvádzaných zdrojov príjmu pre hviezdy. Z toho vyplynuli odhadované sumy hodnoty majetku jednotlivých hviezd. Na konci rebríčka sa podľa údajov usadil herec Austin Butler. Diváci ho uvidia v atypickej podobe ako hlavného záporného hrdinu. Honorár za rolu určite prispel k tomu, že momentálne je jeho odhadovaný čistý majetok vo výške 4 milióny dolárov.

zväčšiť Herečka Florence Pugh v Londýne predstavila... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Florence Pugh v Londýne Herečka Florence Pugh v Londýne predstavila film Duna: Časť druhá.

O dva milióny viac má podľa odhadov zarobených herečka Rebecca Ferguson, ktorú diváci tiež môžu poznať o snímok Mission: Impossible. Finančne sú však na tom ešte lepšie jej mladšie kolegyne. Aj Florence Pugh aj Francúzka Lea Seydoux majú údajne majetok v hodnote 8 miliónov dolárov.

Knieža Albert II a jeho manželka, princezná Charlene Čítajte viac Princezná Charlene vraj míňala milióny, zamestnala ženu, ktorá uväzovala psov v sprche aj nelegálne pestúnky. Albert má údajne tajné fondy na deti a ex-milenky

V prípade dvojice hlavných hrdinov sú však sumy výrazne vyššie. Zatiaľ čo pri herečke Zendayi hovoria odhady o majetku vo výške zhruba 22 miliónov dolárov, jej kolega Chalamet je ešte o tri milióny dolárov bohatší. Americký herec Josh Brolin, ktorý na londýnskom stretnutí s médiami nechýbal, zatienil mladých kolegov – má odhadovaný majetok vo výške 45 miliónov dolárov.

zväčšiť Herec Josh Brolin pózuje s kolegyňami Leou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Dune Part Two Photo Call Herec Josh Brolin pózuje s kolegyňami Leou Seydouxovou (vľavo) a Rebeccou Fergusonovou.

A ten vôbec najbohatší herec? Jeho meno sa dozviete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Zendaya #Timothee Chalamet #Austin Butler #Florence Pugh #Duna

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...