Osudová žena pre Jamesa Bonda? Toto sú horúce kandidátky, tvrdia stávkari. Najvyššie šanca má vraj slávna seriálová vrahyňa

Len nedávno sa v médiách objavili správy o tom, že producenti a tvorcovia série bondovských filmov sa priblížili k výberu nového agenta 007.

15.02.2024 00:00
debata
Herečka Rachel Zegler je vraj v zozname... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rachel Zegler Herečka Rachel Zegler je vraj v zozname kandidátok na rolu Bond-girl.

Sú to, samozrejme, stále len dohady a odhady prognostikov a bookmejkerov. Teraz pribudli aj v súvislosti s predstaviteľkou ženskej úlohy – osudovej Bond-girl, bez ktorej sa nezaobíde žiaden film.

Aaron Taylor-Johnson Čítajte viac Meno nového Bonda nedá fanúšikom spávať. Toto je 10 horúcich kandidátov, najväčšie šance má vraj... počkajte, keď ho uvidíte bez trička

Aj tentoraz so zoznamom herečiek, ktorých šance na zisk úlohe v najbližšom filme o osudoch Jamesa Bonda sú výsoké, prišiel americký portál JustJared.com. S odvolaním sa na tipy a prognózy stávkarov sa v desiatke kandidátok objavili mimoriadne známe tváre Hollywoodu, ale aj hviezdy projektov streamovacích platforiem či úplní nováčikovia. O ktoré dámy teda ide?

Herečka Naomi Scott si na podujatie Academy...
Herečka Naomi Scott s veľmi jemným líčením na...
+20Jenna Ortega na červenom koberci 75. ročníka...

Podľa stávkarov sa v zozname v spodnej časti desiatky objavujú mená herečiek Naomi Scottovej a Jenny Ortega. Prvú preslávil najmä Aladin od Guya Ritchieho, kritikmi síce strhaný pod čiernu zem, ale relatívne úspešný rodinný film podľa animovanej predlohy. Druhá je hviezdou vďaka seriálu Wednesday, ale objavila sa tiež v horore Vreskot. Pri Ortege by však mohol producentom prekážať jej dievčenský vzhľad a relatívne mladý dojem, ktorý na publikum má.

Herečka Florence Pugh sa objavila vo filme... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Florence Pugh Herečka Florence Pugh sa objavila vo filme Oppenheimer, Slnovrat či Čierna vdova.

Bond v roku 2024 potrebuje silnú a nebojácnu ženu, drzú, nezávislú a trochu „na hrane“. Tieto kritéria by určite naplnila britská herečka Florence Pugh, ktorá je vraj medzi favoritkami. Prekvapením v zozname je potom meno Meg Bellamyovej. Reč je o hviezde seriálu Koruna, ktorá v ostatnej sérii stvárnila Kate Middletonovú, dnes princeznú z Walesu. Šance v jej prípade však podľa fanúšikov veľké nie sú.

221956529 Čítajte viac Uvidel Kate Middletonovú v priehľadnej čipke a princ William už nechcel žiadnu inú... Takto vyzerá skutočná a seriálová vyzlečená princezná

Exotická, sexy, femme fatale – tak pôsobí na verejnosti Marisa Abela, herečka, ktorá sa objaví v životopisnom filme Back to black o Amy Winehouseovej. A všetky uvedené vlastnosti jej dávajú veľké šance. V zozname stávkarov sa ocitla na piatej priečke, šiesta je Rachel Zegler – hrdinka West Side Story či posledného filmu Hry o život. Jej nevinný „kukuč“ by však mohol byť nevýhodou.

Herečka Phoebe Dynevor prišla na slávnostný... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Phoebe Dynevor Herečka Phoebe Dynevor prišla na slávnostný večer v kreácii Louis Vuitton.

Do TOP 4 sa potom so zvýšenými šancami prepracovali dámy v nasledujúcom poradí: Phoebe Dynevor (4.), Michelle Keegan (3.) a Emma Mackey (2.). Najmä Dynevor a Mackey pôsobia ako ideálne kandidátky, hviezdy projektov Netlixu, konkrétne seriálov Bridgerton a Sexuálna výchova, by mohli zamiešať kartami.

Herečka Klára Issová navštívila redakciu Pravdy. Čítajte viac Takáto rola príde herečke len raz za život, hovorí Klára Issová o Zrade. Nakrútiť ju bolo ako bežať denne maratón

A víťazka? Respektíve dáma s najvyššími šancami podľa stávkarov? Kliknite na ďalšiu stranu, kde sa dozviete jej meno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #stávkari #tipy #Bond-girl #Jodie Comer #Florence Pugh #Phoebe Dynevor #Rachel Zegler

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...