Federerovci medzi oscarovými párikmi! Mirka sa filmovými kráskami prevalcovať nenechala. Jej najväčším šperkom neboli diamanty, ale...

Mimoriadne obľúbený párik Roger a Mirka Federer, ktorý spolu vychováva štyri deti, sa pred objektívmi fotografov striedal so zaľúbencami z filmového biznisu.

11.03.2024 09:00
Roger Federer Foto:
Roger Federer a Mirka Federer na 96. ročníku udeľovania Oscarov.
debata (1)

V záplave najzvučnejších hereckých mien sa určite nestratili! Svoj v poradí druhý oscarový večer v živote si počas 96. ročníka udeľovania zlatých sošiek užil aj jeden z najsledovanejších párov zo sveta športu – Roger Federer a jeho manželka, rodáčka z Bojníc, Mirka. Púť slávneho tenistu po červených kobercoch sa tak zo San Francisca plynule presunula na červený koberec do losangeleského Dolby Theatre, kde sa udeľovanie Oscarov konalo.

Herec Josh Hartnett a jeho partnerka Tamsin...
Herečka Emily Blunt si obliekla kreáciu...
+29Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka...

Mimoriadne obľúbený párik, ktorý spolu vychováva štyri deti, sa tak pred objektívmi fotografov striedal so zaľúbencami z filmového biznisu – Chrisom Hemsworthom a Elsou Pataky, Americou Ferrera a Ryanom Piersom Williamsom, Tamsin Egertonovou a Joshom Hartnettom, Brendanom Fraserom a Jeanne Mooreovou, Emily Bluntovou a Johnom Krasinskim, Kirsten Dunstovou a Jesse Plemonsom a mnohými ďalšími (galéria).

Ariana Grande Čítajte viac Kráľovná Oscarového večera? Ťažko vybrať jedinú, no Jennifer Lawrence k nej mala blízko. Uchvátila aj Eva Longoria a hviezda Barbie v šatách, ktoré boli óda na krivky

Tenisová legenda, ktorá v roku 2022 ukončila kariéru, na červenom koberci nežne objala svoju manželku, ktorá pôsobila viac ako očarujúco aj vzhľadom na fakt, že ich slávnostné outfity sa niesli v čierno-bielej kombinácii. Mirka Federer očarila v dlhých čiernych šatách s bielym golierikom, ktoré zdobili biele gombíky, v ruke držala striebristú kabelku. Tenista volil biele sako a čierneho motýlika. Bohaté presvetlené vlasy v odtieni jemnej orieškovej jej v mäkkých vlnách padali na plecia. Práve nádherná hriva peknej 40-ničky bola počas slávnostného doslova jej najväčším šperkom, svoju prirodzenú krásu Mirka podčiarkla veľmi príjemným líčením, ktorému dominovali výraznejšie nalíčené oči. Mirku sme v minulosti mohli vidieť ako hnedovlásku, neskôr vystriedala aj blond odtieň vlasov. Aktuálna voľba jej lichotí farbou aj dĺžkou, mäkké vlny lemujúce jej tvár priťahujú obdivné pohľady. Obdobne upravené dlhé vlasy často vídať aj u princeznej Kate, slávny tenista roky patrí do okruhu ľudí blízkych kráľovskej rodine, s manželkou princa Williama sa venuje aj podpore mladých tenisových talentov.

zväčšiť Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka... Foto: Richard Shotwell
96th Academy Awards - Arrivals Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka Oscarov. Po jeho boku nechýbala manželka Mirka Federer.

Sympatická Mirka (45), rodáčka z Bojníc, sa s Federerom zoznámila v roku 2000. V roku 2009 si pár povedal svoje „áno“, ešte v ten istý rok sa im narodili dvojičky – dievčatá. V roku 2014 sa páru opäť pošťastili dvojičky, tentoraz chlapci.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Roger Federer #Mirka Federer #Orcary 2024

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...