Štafetu 'miláčika' bulváru prebral syn Ondřej, slávna mama Gregorová žiari po boku partnera, ktorý ju kedysi tak zranil

Herečku Hanu Gregorovú diváci pri televíznych obrazovkách dobre poznajú vďaka mnohým úspešným projektom. Naposledy napríklad seriálu Hranica. Sympatická rodáčka z Bratislavy však bola istý čas aj vďačným sústom pre bulvár.

16.06.2023 11:00
Hana Gregorová Foto:
Herečka Hana Gregorová.
debata

Dnes sedemdesiatročná Gregorová sa pred pár rokmi ocitla v hľadáčikoch médií, najmä tých bulvárnych, pre svoj vzťah s mladším mužom. Jej vyvoleným sa stal Ondřej Koptík, o tridsaťdva rokov mladší fešák. Ich vzťahu najprv mnohí nedávali šancu. A prispel k tomu aj fakt, že spočiatku pôsobil dosť nestabilne. Koptík dokonca v jednom momente zverejnil intímne odkazy a fotografie a dvojica sa rozišla. Stalo sa tak už v roku 2017. O rok neskôr sa však už dvojica dala opäť dohromady. Podmienkou bolo, že sa bude liečiť zo závislosti od drog – a žiadosť Gregorovej Koptík vtedy očividne splnil. Ich vzťah trvá dodnes.

Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík Čítajte viac Gregorová vyrazila milenca! On zverejnil intímne fotky a pikantné odkazy

Naposledy sa Hana Gregorová v spoločnosti svojho partnera objavila na premiére filmu Smolu nosíš ty, láska (príznačné, hoci dúfajme, že v herečkinom prípade už neaktuálne) v Bratislave. Tmavovláska Gregorová žiarila a s ochotou si zapózovala po boku svojho Ondřeja. Spoločne podporili hereckých kolegov a filmovú novinku Michaely Čobejovej, ktorá si v spomenutej romantickej komédii nielen zahrala, ale ju aj spoluprodukovala a dokonca sa podieľala na scenári.

Speváčka Zdenka Predná sa objavila v...
Herec Vladimír Hajdu na premiére filmu Smolu...
+22Moderátorka Jasmina Alagič spovedá herca...

Zatiaľ čo v živote Hany Gregorovej sa, zdá sa, súkromné peripetie utriasli a momentálne s Koptíkom vedú šťastný a pre bulvár nezaujímavý život, celkom inak to vyzerá v prípade jej syna Ondřeja Gregor Brzobohatého.

zväčšiť Herečka Hana Gregorová a jej partner Ondřej... Foto: Profimedia
783238136 Herečka Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík na premiére filmu Smolu nosíš ty, láska.

Štyridsaťročný hudobník a herec sa totiž od rozvodu so svojou bývalou manželkou Taťánou Kuchařovou objavuje na stránkach bulvárnych novín a v médiách pravidelne. Dôvodom boli tvrdé odkazy bývalej partnerky, Brzbohatého nový vzťah, obvinenia z nevery, ale naposledy napríklad aj obvinenie, že sa rád prezlieka za ženy a že to má byť dôvod, ktorým chcela Kuchařová docieliť anulovanie ich cirkevného zväzku.

Taťána Kuchařová ešte s manželom Ondřejom Brzobohatým Čítajte viac Brzobohatý sa rád prezlieka za ženy, obvinila ho exmanželka Kuchařová. Je mi fyzicky zle, kam to zašlo, vraví on

Zaujímavosťou je, že v čase, keď bola bulvárom pretriasaná Hana Gregorová, jej známy syn sa do médií napríklad vyjadril aj takto: „Nehnevajte sa, ale neželám si byť akokoľvek spájaný s bulvárnymi eskapádami mojej matky. Svojou prácou a svojimi výstupmi sa obom menám mojich predkov snažíme s mojou ženou robiť česť. Tieto trápne kauzy môžu naše snaženie v očiach mnohých ľudí len brzdiť,“ uviedol podľa Expres.cz v roku 2018.

Reakcia jeho mamy na nedávnu kauzu o tom, že sa Brzobohatý venuje prezlieka za ženy, bola nasledovná: „Ondrejko, môj milovaný, chcem ti len povedať, že život prináša rôzne sklamania a výhry, a že bez nich by bol nudný a monotónny. Som na teba pyšná, aký si správny chlap, a že sme z teba s tvojím úžasným otcom vychovali slušného človeka a skutočného džentlmena,“ napísala Gregorová na Facebooku.

Ondrej Brzobohatý Čítajte viac Kuchařovej obvinenie Brzobohatému vrásky nerobí! Tu je veľká novinka vo vzťahu s Písařovicovou

"Vždy si bol štedrý k svojim partnerkám, či už emocionálne alebo materiálne, aj keď z môjho pohľadu niekedy slepo. Ale to je láska, s ktorou občas kráča ruka v ruke sklamanie. Pre mňa je dôležité, aby si teraz bol šťastný a spokojný a napriek všetkému si sa lásky nevzdal,“ doplnila tiež na sociálnej sieti. Brzobohatý nedávno potvrdil zasnúbenie so svojou partnerkou – moderátorkou Danielou Písařovicovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Hana Gregorová #Ondřej Brzobohatý #Ondřej Koptík

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...