Najsledovanejšie rozvody roku 2023! Lásku neubránili Jackman ani Witherspoon, ale o najväčší šok sa postarala zbožňovaná...

V uplynulom roku krachovali dlhoročné a sledované celebritné manželstvá. Niektoré páry spolu prežili celé desaťročia.

01.01.2024 12:00
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee... Foto: ,
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness.
debata

Po 26 spoločných rokoch sa v novembri rozpadlo manželstvo hviezde komediálneho seriálu „Will & Grace“, Ericovi McCormacovi (60). Jeho manželka Janet Holden podala žiadosť o rozvod.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

V októbri „prasklo“ prísne strážené tajomstvo oscarovej herečky Meryl Streepovej a jej manžela, sochára Dona Gummera, za ktorého sa vydala v roku 1978. "Don Gummer a Meryl Streep žijú oddelene už viac ako šesť rokov. A hoci sa o seba budú vždy starať, rozhodli sa žiť oddelené životy,“ znelo v ich oficiálnom vyhlásení. Keďže ich manželstvo patrilo desaťročia k ukážkovým, bol práve tento rozchod najväčším rozchodovým šokom uplynulého roka.

Meryl Streep a Don Gummer Čítajte viac Šok z Hollywoodu! Ukážkové manželstvo Meryl Streepovej krachlo po vyše 40-tich rokoch. Navyše, herečka priznala...

Tesne pred oslavou 25. výročia svadby sa rozpadlo manželstvo herca Hugha Bonnevillea, známeho najmä zo seriálu Panstvo Downton a Lulu Williamsovej.

Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness Čítajte viac Ťažké a zničujúce, tieto slová sa skloňujú v súvislosti so šokujúcim rozchodom Jackmana s manželkou

Skutočným šokom bol aj septembrový krach manželstva slávneho austrálskeho páru – Hugha Jackmana (54) a jeho manželky Deborah-Lee Furnessovej (67). Ich manželstvo trvalo 27 rokov.

V máji ohlásil nečakaný odchod od manželky po 19 rokoch oscarový herec Kevin Costner. Hviezda televízneho hitu Yellowstone má s Baumgartnerovou tri deti – synov Caydena (15) a Hayesa (14) a dcéru Grace (12).

Kevin Costner a Christine Baumgartner Čítajte viac Rozvod je pre Kevina Costnera šokom. Odchádza aj zo seriálového hitu

V apríli sa so smutnou správou musela vyrovnať aj herečka Shannen Doherty, ktorá zverejnila rozpad manželstva s fotografom Kurtom Iswarienkom (48) po 11 spoločných rokoch. V ich vzťahu zohrala svoju významnú úlohu nevera fotografa.

Shannen Doherty Čítajte viac Smutné správy Brendy z Beverly Hills 90210: Stalo sa to posledné, čo by chcela

Pravej blondínke Witherspoonovej nevyšlo ani druhé manželstvo, v marci ohlásila po 12 rokoch rozvod s Jimom Tothom. Reese Witherspoon sa za svojho agenta Jima Totha vydala v roku 2011. Dvojica má spolu jedného syna, Tennesseeho Jamesa, ktorý sa narodil v roku 2012.

Reese Witherspoon Čítajte viac Pravej blondínke Witherspoonovej nevyšlo ani druhé manželstvo, po 12 rokoch hlási rozvod

Manželstvá, hoci nie až také dlhoročné, sa v roku 2023 rozpadli aj ďalším slávnym hviezdam. Topmodelke Toni Garrnovej a britskému hercovi Alexovi Pettyferovi. Joe Manganiello a Sofia Vergara sa rozišli po 7 rokoch manželstva, moderátorka Sylvie Meis (45) a jej manžel, umelec Niclas Castello (45), sa rozišli ani nie rok po svadbe. Začiatkom septembra rozvíril hladinu Hollywoodu rozvod hviezdneho páru – speváka Joe Jonasa (34) a herečky z Hry o tróny, Sophie Turnerovej (27). Manželstvo nevyšlo ani Joshuovi Jacksonovi a Jodie Turner-Smithovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #rozvod #Meryl Streep #Reese Witherpsoon #Kevin Costner

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...